Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 1 lvl hakkında + ticket cevabı alan varmı ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
malum bu warrock iyice kafayı yedi. ne yaptığını bilmiyorlar artık. o kdr sebepsiz insanın silahları silindi , charları banlandı ve şimdide lvlları düşürüldü. ben kendimden eminim. ne hack kullandım ne opk odaya girdim nede power lwl yaptım. herneyse ş...sizliği yapan k2 . biz elimizden geleni yaptık , hackerları , opkcıları , power lwl yapanları ve özellikle item hackerlar konusunda elimizden gelen herşeyi yaptık. sırf bu oyunu düzeltmek için. onların yaptığına bakarsak , işleri güçleri suçsuz insanları cezalandırmak. gerçekten değmezmiş . ortada o kdr hacker varken , suçsuz insanların cezalandırılması çok saçma. eğer lvl geri verilmezse bırakıcam oyunu. ticket attım bakalım cevabını beklıorm.

cevap alan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirlermi.
Gelmicegini bildigim icin hic ugrasmıyom !! Lvl falan hikayede insanın o lvl icin basında oturdugu günler , saatler var , haa birde o kadar para sayıyor adamlar
Giden levellerin geri gelmesi çok zor bende yollamadım ticket Angry
yazın zevkini almışım ben girmediğim oyunun hesabı için uğraşıcak değilim hele cılkı çıkmış bir oyun için
(10-14-2011 05:56 PM)EmpeRoR* Yazılan: [ -> ]Giden levellerin geri gelmesi çok zor bende yollamadım ticket Angry

zor mu neresı zor bızım arkadasın carı calındı 70 den 1 lwl oldu carını gerı aldı tıcked attı tekrar 70 lwl yaptılar
herşey çok basıt az kafa yoracaklar
Referans Adresler