Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Donuyor...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar. Son birkaç gündür yaşadığım probleme çözüm arıyorum inşallah burada bulacağım. WarRock'ı açıyorum herşey normal. Giriyorum bir odaya biraz oynadıkdan sonra oyun ve bilgisayar takılı kalıyor (donuyor) tek çözüm reset atmak oluyor. Lütfen bir çözüm yolu önerin. Teşekkürler..
(10-14-2011 05:05 PM)caqaty03 Yazılan: [ -> ]Merhaba arkadaşlar. Son birkaç gündür yaşadığım probleme çözüm arıyorum inşallah burada bulacağım. WarRock'ı açıyorum herşey normal. Giriyorum bir odaya biraz oynadıkdan sonra oyun ve bilgisayar takılı kalıyor (donuyor) tek çözüm reset atmak oluyor. Lütfen bir çözüm yolu önerin. Teşekkürler..

Konu başlığı düzenlendi... Big Grin Big Grin
Lütfen gereksiz mesajlar yazmayın, konuya hakim birisi varsa cevap atsın Smile
Sağolun Furkan. Ben de şimdi yetkili birisine başvurucaktım düzenlenmesi için. Yoksa milletin kalbine inecek Big Grin Teşekkürler başlık için. Hala daha konuya hakim birisi çıkmadı :/ virus taraması yapıyorum inşallah halledebilirim.
Bilgisayarınız fazla ısındığından dolayı kasmalar yaşayabilir. Aynı şekilde sistem özelliklerinizi yazar mısınız ?
Referans Adresler