Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Lvl düşme ile ilgili.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bol Bol Hack İfşa'sı Yapalım

Arkadaşlar hepinizden bir ricam olacak. Oyundaki OPK Hackleri banlamak için hepsinin SS'ine veya videosuna ihtiyacımız var. Elimizde 30 küsür kişi ile ilgili kanıt var vede bunlar bu hafta içi banlanacaklar ama dışarıda bir sürü kişi var. Lütfen oyunda gördüğünüz TÜM HACK YAPANLARIN SS VE VİDEOLARINI ALINIZ.

Bu kanıtları lütfen forumda yenilenen Hack İfşa bölümüne açınız. Yeterli kanıt bulunduğu taktirde hepsi sırasıyla banlatılacaktır. Ne kadar çok SS koyarsanız o kadar çok kişi banlanacaktır.

Alıntı : http://forum.warrocktr.com/Konu-Bol-Bol-...z1alPqGT2O
Warrock Türkiye Destek Platformu

----------------
burada kanıt olarak ss ve video isteniyor. yöneticin senin gibi çamur at izi kalsın mantığında değil. sana ayırdığım zamanın sonuna geldim, bir daha ki karşılaşmamızda birşeyler öğrenmiş olmanı ümid ediyor esenlikler diliyorum.
Ama önemli olan böyle konuların açılabilidiği...Açılıyorda...

Senin mesajlarını okuyup cevap yazcağıma şuan oyuna giriyorum.
Yazacağın herhangi bir mesajada bundan sonra hiç bir şekilde cevap vermiyceğim...Diğerlerinede...
Vertualx kendi zamanında power yaptım herkes biliyor diyen bir kişi kaale bile alınmamalı Smile
(10-14-2011 05:09 PM)RushTime Yazılan: [ -> ]Vertualx kendi zamanında power yaptım herkes biliyor diyen bir kişi kaale bile alınmamalı Smile

Bi sorunun varsa özelden tartısalım newbie seni gel beyfendi

Böyle seyleri sacma sacma durup durup söylemenin bir anlamı yok!
konu sapmaya başlamış kilit Wink
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler