Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Telefon
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar telefon alma vaktim geldi şöyle sağlam kameralı,wepli dokumatik ve düz telefon olabilir en fazla 350 tl'lik bir telefon lazım bana Smile

TaTy

adam gibi dokunmatik istiyorsan 500 lirayı en az gözden çıkaracaksın yoksa dokunmatik değil basmatik telefon alırsınki samsungların çoğu öyle
(10-14-2011 01:00 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]adam gibi dokunmatik istiyorsan 500 lirayı en az gözden çıkaracaksın yoksa dokunmatik değil basmatik telefon alırsınki samsungların çoğu öyle

tamamen doğru söylüyor 350 lira alıcağın telefon dokunmatikten çok basmalı olur Big Grin yani dokunmatiği dandik oluyorlar sertçe falan basman lazım 500 600 tl yi gözden çıkar nokia c6-01 almanı öneririm alanlar gayet memnun.

[Resim: 398165z.jpg]
Samsung Star Star Wifi al derim
Biraz paraya kıyıp HTC Desire Z al şuan indirime 800 tl ye kadar indi 1300 tl den telefonu arkadaşım kullanıyor ve telefon demeye bin şahit lazım pc den farksız kamerasıda çoğu makinalara taş çıkarır ...
samsung f480 yumruk atmana gerek yok parmagını dokundur yeter
Blackberry Curve 8520 derim. Dokunmatik değil ama gayet iyi bir telefon qwerty klavye vs. Fiyatına gelincede turkcell kampanyasıyla inter paketi dahil 400 TL sanırsam Smile
samsung galaxy s 3,Iphone5 den daha iyi bir telefon.

Eğer telefon alcaksan bence en iyisini al,ben öyle yapcam,ama sen diyorsunki 350 tl yi geçmesin nokıa'nın 300 tl ye dokunmatiklisi var,onu alabilirsin...
350 tllik dokunmatik telefonlardan hayır gelmez, ekran boyutunu, tam olarak aradığın özellikleri falan belirtirsen yardımcı olurum
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler