Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Lamborghini Sesto Elemento
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sadece 20 adet üretilecek!

Karbonfiber şaheseri Lamborghini Sesto Elemento'dan sadece 20 adet üretilecek ve otomobil yalnızca pistte kullanılacak.,

[Resim: Lamborghini_Sesto_Elemento%20(3).jpg]

Dünyanın en önemli süperspor üreticilerinden Lamborghini'nin gelişmiş karbonfiber teknolojisinden faydalanarak geliştirdiği Sesto Elemento'nun üretim detayları açıklandı. sadece 20 adet olarak ve yine sadece pist kullanımına yönelik üretilecek Sesto Elemento'nun ilkinin 2013 yılının başında teslim edilmesi bekleniyor. Bu otomobil, V10 motoru ve sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi de dahil olmak üzere sadece 999 kilogramlık bir toplam ağırlığa sahip.

Yenilikçi karbonfiber teknolojilerini otomotiv sektöründe ilk kez kullanan İtalyan otomobil üreticisi, tamamı AUDI AG’ye bağlı bir şirket olarak hafif yapı konusunda Alman üreticinin şüphe götürmeyen uzmanlığından da yararlanıyor.

Sesto Elemento, 570 bg’lik gücü, beygir gücü başına sadece 1.75 kilogramlık güç-ağırlık oranı ve 2.5 saniye olarak açıklanan 0-100 km/s hızlanma süresiyle heyecan yaratıyor. En fazla 300 km hız ile gidebiliyor. Tüm araca uygulanan son derece hafif yapı tekniği sayesinde, aynı zamanda yakıt tüketimi de düşürülmüş. Automobili Lamborghini Başkanı ve CEO’su Stephan Winkelmann, bu çok özel Lambo ile ilgili olarak “Tüm teknolojik becerilerimizi tek bir çarpıcı form içerisinde toplayarak Sesto Elemento’yu yarattık” açıklamasını yapıyor.

Bildiğim kadarıyla fiyatı yaklaşık 4 Trilyon olacak.
4 trilyon haSmile
300 km mi yuh yanına iki kanat takalım da araç uçsun Big Grin
Hakkatten 2 kanat tak uçsun Big Grin 20 tane üretilme mevzusu saçma ama türkiyeye gelse tüp neyim takarlar buna Big Grin
okuldan gelirken bitane görtdüm of araba ben burdayım diyor ya öyle bi renk kayseride görmedim
2012'de ölmezsek alıcam 2 tane. Birini sürerim diğerinide yedek olarak kenara koyarım. Tongue
Torq'u ve silindir hacmi çok güzel demek 2,5 saniye şaşırdım valla ama beygir gücünde eksiklikler var azami hızı neden 300 normalde bu araçlarda azami hız 360'dır.İşte bu yönden büyük kayıpları var Lamborghini'yi hikayesinden dolayı severim ama 300'ü geçen ve bundan daha ucuz olan arabalar biliyorum.
(10-13-2011 09:22 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]Hakkatten 2 kanat tak uçsun Big Grin 20 tane üretilme mevzusu saçma ama türkiyeye gelse tüp neyim takarlar buna Big Grin

Dediğin gibi bi Türk tüp takmaya çalışmış Smile yurtdışında ki servisi aramışlar anlatmışlar mevzuyu siz bize arabayı yollayın biz hallederiz demişler 1 hafta sonra adama arabanın parası gelmiş hiçbir ülkede takamazlar çünkü arabanın değeri düşüyor o zaman Smile
Bir kendime bir de kız arkadaşıma alayım, gayet ucuz.
(10-14-2011 02:37 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Bir kendime bir de kız arkadaşıma alayım, gayet ucuz.

Banada cek bitane DOST
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler