Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRockun hali ne olacak?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaslar bu olanlar normal degil bence , K2 fazla bisey yapmıyor ve yapmak istedigi zamanda suyunu çıkarıyor Smile Düşen lvlların sadece paralarına üzüldüğünü düsünüyorum!!! sizce warrock ne olucak? oyun iyiye gidicek mi?

-Site ne olucak kapatılcakmı? Yada baska bir oyun sitesine mi cevrilicek?
B0k oldu
Bi füze atıyom oyun kapanıyo olcak işmi Big Grin
bence hiçbişey olmicak oyun aynen devam edecek bu şekilde çünkü sadece türkiye oynamıyo dünya oynuyo oyunu
Site niye kapansınki Big Grin durur böyle victory.gif
Valla ben okul dönemi boyunca pre,G1 falam çekmiycektim ama,level düşmediğim için çekecem,ve level düşmeyen çoğu kimsede bu oyuna devam etcek.

Bu level düşme olayları olduğundan beri warrocka bi kardeşlik hakim diyebilirim,nerdeyse herkes kardeşim gibi laflarla birbirine hitap ediyor,Bi selam verdimmi eskiden 3 kişi anca alırdı şimdi nerdeyse herkes selam alıyor oldu...Level düşmelerin Tek iyi yönüde bu oldu diyebilirim...
Warrock iz dayd Big Grin
Hack konusunu sölüyorsan hiç bişey olmaz devamlı ustunde çalışıyoruz fakat kaldırırız diyemiyoruz gibi açıklamalarla dolar resmi ve forumlar sayfası knight'dan farzet onca köklü kişiler bıraktı oyunu 2 misli yeni oyuncu geldi warrockda öle oluyor herkes herşeyi göze alarak oynuyor bu budur Smile
[Resim: 13401.jpg]
Kim ya bu çocuk çok merak ediyorum.O resmi ne amaçla çekti nası caps oldu sis atmadan nerelere geldi.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler