Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 1 Level olanlar toplanın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Şimdi 1 lvl olan zat-ı muhteremler bu başlık altında toplansın.

"Zaten bırakmak istiyordum.Okuluma mani oluyordu.Üniversiteye hazırlanıcam.Oyundan soğumuştum.Hack dolu lag var" gibi cümleleri bu başlık altında atın.

Biraz züürt tesellisi olur Big GrinBig Grin

Yaklaşık 3.5 senedir bu oyunu oynadım.Bir çok hesap kullandım 1 kez dahi ban yemedim.+60 lvlde kastım 20 küsür levelde.Başıma böyle bi durum gelmedi.Şu anda oynadığım aktif hesabımada böyle bi durum gelmedi.

Bu yapılan işlemler geriye dönük yapılmıştır.Burdaki 2-3 senelik hesapların çoğu flag varken flag kastı,swap yaptı kur çöz attı.FFA afk bıraktı.Bunları hepimiz biliyoruz özellikle hesap sahipleri.Bu nedenlerden ötürü 1 lvl olmuş olabilirler.Ben az yaptım %50 kastım 1-2 lvl atladım vs diye düşünenlere bile bu yaptırım uygulanmıştır.

Şöylede bi durum var her zaman dile getiririm gene getiricem; Bu oyundaki belli bi levele ulaşmış kişilerin %60-70'inde vip hack diye tabir edilen hackler mevcuttur.Alman sitelerindenmi ne alınıyormuş tam bi bilgim yok.Ama bu hacki yapanların bir çoğu zamanında 1.5-2 sene önce forumlarda ifşa oldu(warrockturkiye/warrockturk) zamanında foyaları ortaya çıktı.Demek istediğim ak zannetiniz kara kara zannetiğiniz ak olabilir ona göre sağlıklı düşünün.

Bence başka oyunlara yönelin derim.Şahsen BF3 beta test ettim ve alıcam.Eski bi BF2 oyuncusu olarak huzura Battlefield serverlarında kavuşucam.Onun haricinde ilgilenenlere MW3 önerebilirim.Yada bir diğer alternatif olarak Arma 2.

Size iyi teselliler beyler Big Grin
minicraft oynuyak beyler servır falan kurruz
Valla 2 hafta önce babam Türkiyeye gitti oyun ısmarlamıstım iyikide yapmısım Smile
Bu banlananlar sistem üzerinden otomatik hesaplama ile banlandı sanırım.Adamlar kill/death oranına bakıyorlar baska bişeye bakmıyorlar.Yani durum şu exp artırıcılar ve flash-ammo-m14 atmadığını varsayarak yaptığın k/d ile aldığın expin doğru orantılı olmadığı kanaatine varmış adminler.
BF3 Alacaksan Alalım Clana Seni Hemen Big Grin
Ömer hiç üşenmedin dimi bunu yazarken ?
(10-13-2011 03:27 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]Ömer hiç üşenmedin dimi bunu yazarken ?

Seni düşündüm ~
warrock sigara gibidir bırakılmaz Big Grin
(10-13-2011 03:24 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]BF3 Alacaksan Alalım Clana Seni Hemen Big Grin

Ya alıcamda laptop kaldırmayor =)
(10-13-2011 03:29 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ]warrock sigara gibidir bırakılmaz Big Grin

+1.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler