Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesap 1 Level
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
4 senedir oyun oynuyoruz 70 göremeden 1 lw olmuşuz Big GrinBig Grin
emegın ıcen ettıler artık bu oyun oynanmazz!!! cok cıddı soyluyomm oyunu ıcene ettılerrr
oyu b** ettılerr
Çok sanslısınız yine hack kullanıp ban yemediğinize dua edin sadece lewel düşürmüşler.Ya ban yeseydiniz retaili olanların 105 tl si boşa gitcekti
Bu konuya mesaj atan çoğu arkadaşın bende küfürlü ssleri bulunuyor. Yani hiç üzülmedim. beyfendi

Not: Geniş bir arşive sahibim ama bunları G1'e göndermedim.
(10-13-2011 11:43 AM)BuRi Yazılan: [ -> ]Bu konuya mesaj atan çoğu arkadaşın bende küfürlü ssleri bulunuyor. Yani hiç üzülmedim. beyfendi

ben varmıyım o küfürlü ss leri bulunanlar arasında ?
(10-13-2011 11:43 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Çok sanslısınız yine hack kullanıp ban yemediğinize dua edin sadece lewel düşürmüşler.Ya ban yeseydiniz retaili olanların 105 tl si boşa gitcekti

Dostum senin kafanmı güzel? bir arada milletin g1 le aldığı itemleri silinmişti (script yapanlar hariç) onlarda para vermeden aldı diyosun bu hesaba göre.
Kurunun yanında yaşta yanıyor ama senin tuzun kuru oldugundan ayırmadan genelleyerek eleştiriyorsun.
(10-13-2011 11:43 AM)BuRi Yazılan: [ -> ]Bu konuya mesaj atan çoğu arkadaşın bende küfürlü ssleri bulunuyor. Yani hiç üzülmedim. beyfendi

Küfürü okula yeni basliyan cocukda ediyor büyütmeye gerek yok küfürü
(10-13-2011 12:04 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]

Küfürü okula yeni basliyan cocukda ediyor büyütmeye gerek yok küfürü

Yahu zaten küfürden banlandılar demiyorum. Sadece üzülmedim diyorum.
Adam öldüğü zaman ana bacı sövüyor, hack diyerek iftira atıyor...

Böyle bir adama üzülmem.
sanırsam büyük bi şaka oldu bu nedir böyle 1 levelız yahu Ss.gif
anlamadığım şey okuduğum bazı yorumlarda leweli düşenlerin haklı sebepten düştüğünü söylermiş gibi yazılar okudum buna ancak gülerim ben benim charım 26 lwldi 2.5 ayda yaptım onu yani kimse yanlış anlamasın burda kimseyi suçlamak için yazmıyorum ama ayıp oluyor biraz bi atasözüde ben yazayım

GÜLME KOMŞUNA GELİR BAŞINA!!!
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler