Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Cod black ops Sorun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler şöyle bir olay yaşadım, bilgisayar almadan önce cod 7 ilk çıktığı zamanlarda internet cafede deli gibi oynayıp level aldım, prestige 1,2 giderken dedim bu hesabı alayım, yalnız bu kararı vermeden önce gittim yazın oynarım diye cod black ops'un orjinal cd'sini aldım. her neyse sonra internet cafedeki steam hesabını satın aldım sırf oradaki hesabımı boşuna oynamayım diye. Gelelim soruna yeni bilgisayar alınca cd den black ops'u yükledim ama eski steam hesabımdan aktive ettim gibi bir şey oldu oralarını ben de tam anlamadım. Cd takmama rağmen cd'den değil internetten indi black ops. Sorunum şu, ben oyunu ingilizce oynamak istiyorum ama ne yazık ki oyun rusça yazılar konuşmalar her şey. Oyunu bolca oynadığımdan neyin nerede olduğunu hatırlıyorum ama kill streak falan yerler karışıyor, kısacası zevk alamıyorum. Bana bir eleman özel mesajdan ulaşabilir mi ? Yalnız bilgili bu konuyu bilen biri bana tane tane tek tek nasıl ingilizce yapacağımı anlatsın. Rica ediyorum sizlerden.
Sende kaç aydır bu sorun var cancım Big Grin
Referans Adresler