Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Eren CAN(rushxquality)Hacker!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Ezikken ZOMBİ OPK yaptıgım hack onuda yan çarla arkadasıma oyunu ogretteigim zaman o wolfteam oynuodu hilesi yokmu dedi ve bende var dedim yan çarla zombi opkde öle oynuyordu ve cok kastıgından kullanılmaz bi hacktı.
Hep öyle olur (ip kontrol edin) ben aral değilim
(10-11-2011 04:33 PM)Eren Can Yazılan: [ -> ]Ezikken ZOMBİ OPK yaptıgım hack onuda yan çarla arkadasıma oyunu ogretteigim zaman o wolfteam oynuodu hilesi yokmu dedi ve bende var dedim yan çarla zombi opkde öle oynuyordu ve cok kastıgından kullanılmaz bi hacktı.

tabi tabi kesin kesin.Helal iyi yalan atıyorsun
İnternette araştırma yaptım.Eren Can'ın banlanması gerek.
İlk clana geldiğinde bana zombi de dinar kasıyorum dinar bot mu öyle bir şey demişti bilemiyorum. Sadece yazık.
Eger hackın oldugunuı bilsem tw verrimyidim ?? ben onu arkadasımla oyle oynasın die vermiştim zombileri vuruodu
eren zaten tanınmaya çalışıyordun.Oyunda herkese küfür ediyodun . Lag, hack diye. bu arada bana verdiğin eksi repe bak .
sende bana vermşsn
Arkadaşının adı ne ? bide dinarbota bırakmakta yasak
onu ben vermedm şifrem 123456 dı bliyordunuz siz
(10-11-2011 04:41 PM)soner kavcuk Yazılan: [ -> ]Arkadaşının adı ne ? bide dinarbota bırakmakta yasak

dinar bot degil zombi opk arkadasım oynasın die yan çarda arkadasım wolfteam oynuodu bu oyunda hile yukle oynucam demişti bende oynattm
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler