Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Merhaba
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(10-10-2011 11:02 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]İbrahim müneccim misin Big Grin herkesi takip ediyo

o nerden cıktı Big Grin takip etme değil fazla sohbetden yakınlıktan.Eskıden az kaynatmıyorduk chat de asagıya aldılar chatde sohbet bıttıSad
Ekranı aşağı almaktan üşenen tek sen varsın heralde Big GrinBig Grin
(10-10-2011 10:50 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]hoşgeldin
(10-10-2011 08:57 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Hoşgeldin ben de semih 20 yaşındayım umarım güzel vakit geçirirsin formumuzda

semihden uzak dur sakın adamdır ama cok tehlıkelıdırBig Grin semih görüsemiyoruz gine ne karıstırıyorsunBig Grin

(10-10-2011 09:00 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]hoş geldin dikkat oyundan fazla bağımlılık yapabilir

mete ile ilişkini kes başlamadan warrock ve forumdan beter bağ kurdunmu bırakamıyorsun Big Grin bu arada sen ders calısmıyormusun la hep forumdasın

Yok la telden giriyorum surekli dikkat edersen chatte yazamıyorum arada cevap yazıyorum oda şansıma yani
(10-10-2011 11:19 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]Ekranı aşağı almaktan üşenen tek sen varsın heralde Big GrinBig Grin

Smile valla öyle yukarı cık asagıya ın cık yukarı ın asagıya sevmıyomBig Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler