Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ADSL Bırakma Hattı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ADSL pişmanlıktır Sad

Çok güzel yapmışlar yaa. Big Grin Big Grin
Aynı yerde ikamet ediyoruz sanırım seninle. Fakat ben DSL'imden son derece memnunum. Son hızda download yapabiliyorum mesela. Ne bu DSL'e sitemler? İlk önce ikamet ettiğiniz ülkenin Türkiye olduğunun farkına varın, ondan sonra sitem edin. Tabii sitem edebilirseniz.
haahaha Big Grin
Big Grin İyi yapmışlar Big Grin
Big Grin güzel olmuş
Türk Telekom Avrupa'ya cam kablo döşüyor ama Türkiye'ye yok yav ne kadar paranın peşindeler, şirket değil sömürgeci devlet Big Grin
(10-09-2011 09:30 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Aynı yerde ikamet ediyoruz sanırım seninle. Fakat ben DSL'imden son derece memnunum. Son hızda download yapabiliyorum mesela. Ne bu DSL'e sitemler? İlk önce ikamet ettiğiniz ülkenin Türkiye olduğunun farkına varın, ondan sonra sitem edin. Tabii sitem edebilirseniz.

3-4 ay (fazlası vardır eksiği yoktur) 20 kb'tan daha hızlı bir şekilde download yapamadım. Bu süre içinde kaç kere müşteri hizmetlerini aradım her seferinde numaramı alıp geri döneceklerini söylediler. En son aradığımda biraz söylendim ve en kısa zamanda çözüme kavuşturacaklarını söylediler. Bu konumadan yaklaşık 3 hafta sonrasında da internet düzeldi. Şuan hiç bir sorun yok şükür ama hizmet anlayışları sıfır.
Türkiyede internet kullanmak cinayet sebebidir Big Grin tek çare fiber internet Big Grin

benim merak ettiğim şu türkiyenin online oyun takımı varmış lan Big Grin Kimdir bunlar neyin nesidir Big Grin
(10-09-2011 11:10 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ]Türkiyede internet kullanmak cinayet sebebidir Big Grin tek çare fiber internet Big Grin

benim merak ettiğim şu türkiyenin online oyun takımı varmış lan Big Grin Kimdir bunlar neyin nesidir Big Grin

AdeksGC CS 1.6 oyuncuları
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler