Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Milliler'de Volkan Şoku
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
sakatlık bahane bence
Volkan bence çok gereksiz bir kaleci ve milli takımımızın yenilmesindede büyük rol oynuyor maçlarda bence volkan egoları yüzünden kalecilik rütbesine yakışmayan bi insan ve kaleciliği lay-lay-lom olarak gördüğüne inanıyorum.
(10-08-2011 11:29 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ]Volkan bence çok gereksiz bir kaleci ve milli takımımızın yenilmesindede büyük rol oynuyor maçlarda bence volkan egoları yüzünden kalecilik rütbesine yakışmayan bi insan ve kaleciliği lay-lay-lom olarak gördüğüne inanıyorum.

Bi taraftanda baktığımızda Fenerbahçe kalesini kaç maçtır koruyarak yenilgi almamızı engelliyor Smile

+

Milli maça gelicek olursak bütün takım dört dörtlük Volkan bozuyo işi gibi söylemek istedin galiba.O kaçan goller servetin hatası v.s bi göz önünde bulundur derim.Kalede Volkandan başkası olsaydı 3 den az yerdi diyemem
(10-08-2011 11:29 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ]Volkan bence çok gereksiz bir kaleci ve milli takımımızın yenilmesindede büyük rol oynuyor maçlarda bence volkan egoları yüzünden kalecilik rütbesine yakışmayan bi insan ve kaleciliği lay-lay-lom olarak gördüğüne inanıyorum.

Volkan iyi kaleci. Almanyaya karşı ilk pozisyonu bulup gol atamıyorsan yenilmeye mahkumsun bunuda unutma Smile ayrıca servetin 2 golde hatası yüksek. Son gol zaten penaltı.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler