10-08-2011, 10:37 PM
Sayfalar: 1 2
10-08-2011, 11:29 PM
Volkan bence çok gereksiz bir kaleci ve milli takımımızın yenilmesindede büyük rol oynuyor maçlarda bence volkan egoları yüzünden kalecilik rütbesine yakışmayan bi insan ve kaleciliği lay-lay-lom olarak gördüğüne inanıyorum.
10-08-2011, 11:37 PM
(10-08-2011 11:29 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ]Volkan bence çok gereksiz bir kaleci ve milli takımımızın yenilmesindede büyük rol oynuyor maçlarda bence volkan egoları yüzünden kalecilik rütbesine yakışmayan bi insan ve kaleciliği lay-lay-lom olarak gördüğüne inanıyorum.
Bi taraftanda baktığımızda Fenerbahçe kalesini kaç maçtır koruyarak yenilgi almamızı engelliyor
+
Milli maça gelicek olursak bütün takım dört dörtlük Volkan bozuyo işi gibi söylemek istedin galiba.O kaçan goller servetin hatası v.s bi göz önünde bulundur derim.Kalede Volkandan başkası olsaydı 3 den az yerdi diyemem
10-09-2011, 10:25 AM
(10-08-2011 11:29 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ]Volkan bence çok gereksiz bir kaleci ve milli takımımızın yenilmesindede büyük rol oynuyor maçlarda bence volkan egoları yüzünden kalecilik rütbesine yakışmayan bi insan ve kaleciliği lay-lay-lom olarak gördüğüne inanıyorum.
Volkan iyi kaleci. Almanyaya karşı ilk pozisyonu bulup gol atamıyorsan yenilmeye mahkumsun bunuda unutma
ayrıca servetin 2 golde hatası yüksek. Son gol zaten penaltı.Sayfalar: 1 2