Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Modern Warfare 3 New Gameplay
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Efsane Cpt. Price, MW3'ün yeni videosunda göründü

Infinity Ward ve Sledgehammer tarafından geliştirilen FPS oyunu Modern Warfare 3'ün yeni bir videosu yayımlandı. Videoda, seriyle bütünleşmiş karakter Cpt. Price'ı da görüyoruz. Gizemli bir askerin de Ghost olabileceği söyleniyor. Biliyorsunuz MW2'de feci şekilde öldürülmüştü, ancak ölmediğine dair, giydiği giysi sayesinde hayatta kaldığına ve kurşunun koluna isabet ettiğine dair söylentiler var. Bu ihtimallerin de ne derece doğru olduğunu oyunu oynadığımızda göreceğiz. Modern Warfare 3, PC, PS3 ve X360 için 8 Kasım'da raflarda olacak. İyi seyirler.

Şahsi yorum: Bu sene de bizi mükemmel bir single player bekliyor bu kesin fakat yıllardır geliştirilmek yerine sadece makyajlanan grafikler oyunun dezavantajlarından.
Galiba Call Of Dutyde kalıcaz Smile
MW 2 gercekten güzeldi Ama camping olarak kısa buldum daha uzun olabilirdi MW 3 ude merakla bekliyorum
Korsanı düşüne kadar 1.5ay gecer Smile
Korsanı aynı gün düşer merak etmeyin.
(10-08-2011 02:55 PM)connectinq Yazılan: [ -> ]Korsanı aynı gün düşer merak etmeyin.

ben mw2 korsanını bulmak için 1 ay beklemiştim zamanında Smile
Korsan almanın kesinlikle hiç bir anlamı yok. Yaz tatilinden beri "ne zaman pc dizicem bende ne zaman online oynayacağım ne zaman kayıtlar yapacağım" diye kıvranıyorum ve her gün bilgisayar konusunu dile getirip annemden azar işitiyorum ama babamdan destek var Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

4.500 Liralık bir sistem dizdim ve seneye bunun hayaliyle yaşıyorum. Kasayı topladığım gün D&R'lara gidip Crysis, BF, Dirt, Metro 2033, Call of duty vs. ne kadar 2010-2011 oyun ve serileri varsa hepsini alacağım.

Bakarsınız aldığım donanımları test edip burda paylaşımda yaparım sizde bilgilenirsiniz ama şans dileyinki seneye kadar 4.500 Liram olsun Big Grin
(10-08-2011 03:07 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ]Korsan almanın kesinlikle hiç bir anlamı yok. Yaz tatilinden beri "ne zaman pc dizicem bende ne zaman online oynayacağım ne zaman kayıtlar yapacağım" diye kıvranıyorum ve her gün bilgisayar konusunu dile getirip annemden azar işitiyorum ama babamdan destek var Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

4.500 Liralık bir sistem dizdim ve seneye bunun hayaliyle yaşıyorum. Kasayı topladığım gün D&R'lara gidip Crysis, BF, Dirt, Metro 2033, Call of duty vs. ne kadar 2010-2011 oyun ve serileri varsa hepsini alacağım.

Bakarsınız aldığım donanımları test edip burda paylaşımda yaparım sizde bilgilenirsiniz ama şans dileyinki seneye kadar 4.500 Liram olsun Big Grin

Ben zaten online oynamak için almıyorumki, single player oynamak için almıştım. Anlamı yok diyorsunda orjinali 50-150 tl, kopyası 5 tl victory.gif
(10-08-2011 03:12 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]
(10-08-2011 03:07 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ]Korsan almanın kesinlikle hiç bir anlamı yok. Yaz tatilinden beri "ne zaman pc dizicem bende ne zaman online oynayacağım ne zaman kayıtlar yapacağım" diye kıvranıyorum ve her gün bilgisayar konusunu dile getirip annemden azar işitiyorum ama babamdan destek var Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Ben zaten online oynamak için almıyorumki, single player oynamak için almıştım. Anlamı yok diyorsunda orjinali 50-150 tl, kopyası 5 tl victory.gif

Single bitincede aynı senaryoyu tekrar oynaya oynaya sıkılırsın sonrada avcunu yalarsın Big Grin

o 50-100 tl'ye dediğin türkiyede ve avrupada milyonlarca oyuncuya ulaşıp Türk adı altında imza atarsın online oyun piyasasına
(10-08-2011 03:12 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]

150 Lira mı ? En kral oyun 100 lira Big Grin Hani deniyor ya Türkiye'de geçim sıkıntısı var ondan korsan çok diye aslında alakası yok. Şahıs günde 1 paket sigara içse düz hesap 10 lira desek (küsüratlarla uğramayalım) hem cebine zarar hem kendine zarar hem de çevresine zarar. 10 gün sigara içmese al sana 100 lira, 1 ayda 300 lira aldığı maaş 700 lira. Şahıs kazandığı paranın neredeyse yarısını gözünü kırpmadan sigaraya verebiliyorsa rahat bir şekilde orjinal oyun alabilir. Öğrenciler içinse (gerçi lise öğrencileri bile günde 1 paket içiyor da her neyse) en ideali cd-key almak. En azından oyunu yapanların hakkını vermiş olursunuz victory.gif

Bu arada şunu da ekliyeyim BF3 100 lira, kredi kartına 10 taksit. Bir insan ayda 10 lira veremez mi ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler