10-08-2011, 01:15 PM
Sayfalar: 1 2
10-08-2011, 02:28 PM
saat kacta olucak bunlar ?
10-08-2011, 02:47 PM
(10-08-2011 02:28 PM)maxcais3r Yazılan: [ -> ]saat kacta olucak bunlar ?
resmi forumda 3 dedi Burak
10-08-2011, 03:55 PM
Kaçan oyuncuları geri getirmeye çalışıyorlar.
10-08-2011, 05:36 PM
güzel oduller
10-08-2011, 07:01 PM
(10-08-2011 12:44 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Benim cevirim ne gùne duruyor? Allah askina azicik deger verin.
Dùn acilan konunun altina ayi gibi ceviri koydum görùlmeyecek gibi degil kendim ugrastim 3,5kisi deger veriyor.Böyle olacaksa bi daha da ceviri yapmam.
1.si 15-16 yaşında ergenler gibi tavır yapmana hiç gerek yok .
2.si konuyu Burak benden rica etti sanırım bi işi varmış konuyu açarmısın Metin bende geri çevirmedim açtım.
10-08-2011, 07:31 PM
Emin ol emeğinin karşılığını alamayınca insan öyle laflar ediyor. Bunun ergenlikle alakasını kuruyorsan üzüldüm. 15-16 yaşındaki ergen çocuklar ha. Komik..
10-08-2011, 07:35 PM
Tartışmayın la ergenler 

10-08-2011, 07:41 PM
Benim tartışacak halim mi var. Adam süper mod
Farkımız yok. Ben sadece benden rica edilen bir şeyi uğraşıp koyuyorum. Madem çeviren var kimse rica etmesin. Forumda moderatör olan kişi forumda açılan her konunun içeriğini bilecek. Ben orada ayıptır söylemesi uğraş verip çevirmişim saygı duyan insan alır oradaki kopyayı yeni konu açar altına da Can arkadaşımızın emeğine çok teşekkürler der. Benim sorunum bununla. Aynı şey GNGWC olimpiyatları için oldu. Zaman ayırıp çevirdim, kimse takmadı admin açınca ooo hooo vayy falan forum için aslında çok emek veriyorum da neyse.
Farkımız yok. Ben sadece benden rica edilen bir şeyi uğraşıp koyuyorum. Madem çeviren var kimse rica etmesin. Forumda moderatör olan kişi forumda açılan her konunun içeriğini bilecek. Ben orada ayıptır söylemesi uğraş verip çevirmişim saygı duyan insan alır oradaki kopyayı yeni konu açar altına da Can arkadaşımızın emeğine çok teşekkürler der. Benim sorunum bununla. Aynı şey GNGWC olimpiyatları için oldu. Zaman ayırıp çevirdim, kimse takmadı admin açınca ooo hooo vayy falan forum için aslında çok emek veriyorum da neyse.10-08-2011, 08:24 PM
(10-08-2011 07:41 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Benim tartışacak halim mi var. Adam süper modFarkımız yok. Ben sadece benden rica edilen bir şeyi uğraşıp koyuyorum. Madem çeviren var kimse rica etmesin. Forumda moderatör olan kişi forumda açılan her konunun içeriğini bilecek. Ben orada ayıptır söylemesi uğraş verip çevirmişim saygı duyan insan alır oradaki kopyayı yeni konu açar altına da Can arkadaşımızın emeğine çok teşekkürler der. Benim sorunum bununla. Aynı şey GNGWC olimpiyatları için oldu. Zaman ayırıp çevirdim, kimse takmadı admin açınca ooo hooo vayy falan forum için aslında çok emek veriyorum da neyse.
Can benden büyük oldğun için ve ben benden büyüklere saygı duyduğumdan tartışmaya gerek duymuyorum .
Ayrıca ben senini çevirinide gördüm hatta teşekkür bile ettim.
Burak benden rica etti böyle bi konu var kimse açmamış bi zahmet açarmısın dedi bende böyle bi konu zaten açılmıştı dedim.Burak ama o konu İngilizce, tamamını Türkçe'ye çevirmemişler dedi.Burak açık olduğu zaman sohbet geçmişini ss alıp buraya da koyabilirim.
Sayfalar: 1 2