Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: F.Dana hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
2008 Temmuz ayında başladığım, çok büyük dostluklar, duymadığım ve hayalgücü yüksek küfürler ve nice espirileriyle, şuan pasif olarak aktif olduğum warrock oyununu tamamen bırakıyorum ve hala oyunda küfür diye ticket atan ve rep veren arkadaşlar çar Allaha emanettir. (siz anladınız onu)Box atan ve medic basan, ammo atınca alan ty diyince np yazan, ezik olduğum zaman oyundan atmayan, RWD,eski GNA,UTL,RTL klanındakilere, ayrıca klanımda (1NC) ki arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum.
Geride kalanlara sabır bol pointler, dileğiyle...
Haha ezik kurtlar57 vardı Smile
İnşallah geberirsin warrock...

Bu şarkıda hediyem olsun...

Şarkıyı tuttum Big Grin
Forumda takıl leyn yoksa seni banlarım bu hayattan ! Angry Big Grin
çok üzüldüm Sad
Hayatında başarılar dilerimSmile Ramoya selam söyleBig Grin Wink
dun bi girdim oyuna girmez olaydım wall açanı her vuruşu headshot olanı hack oldugu halde kufur edenini bile gordum bizim oyunda seviyesizleşmeye başladı wolfteam gibi ilkokul çocuklarıyla doldu hayırlısı olsun
(10-08-2011 01:40 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Forumda takıl leyn yoksa seni banlarım bu hayattan ! Angry Big Grin

Adan admin beyler dagılın obaaaaa
furkan üzdün beni bende bana oyuna döndüğünü söylemeni bekliyodum bir sürü clan teklifini reddettim olum Smile
(10-08-2011 07:17 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]dun bi girdim oyuna girmez olaydım wall açanı her vuruşu headshot olanı hack oldugu halde kufur edenini bile gordum bizim oyunda seviyesizleşmeye başladı wolfteam gibi ilkokul çocuklarıyla doldu hayırlısı olsun

2-3 yıldır oyle zaten
(10-08-2011 07:17 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]dun bi girdim oyuna girmez olaydım wall açanı her vuruşu headshot olanı hack oldugu halde kufur edenini bile gordum bizim oyunda seviyesizleşmeye başladı wolfteam gibi ilkokul çocuklarıyla doldu hayırlısı olsun

Mete beni anlattın deme Smile
Hayatında basarılar silahlar bitsin bende premium almayı kesecem ins ama ne gicik bir oyunki ortamı birakamiyorsunSs.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler