Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Türkiye - Almanya
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Ya Türkiye takımı bozdular o yüzden bu kadar kötü oynuyorlar şuna bak resmen topu tutamıyorlar gol yiyelim diye kendilerini yırtıyorlar anlamıyorum ya Angry

Acaba özil Türkiyeye gol atınca hiç içi acımadımı çok merak ediyorum.
(10-08-2011 11:18 AM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Ya Türkiye takımı bozdular o yüzden bu kadar kötü oynuyorlar şuna bak resmen topu tutamıyorlar gol yiyelim diye kendilerini yırtıyorlar anlamıyorum ya Angry

Acaba özil Türkiyeye gol atınca hiç içi acımadımı çok merak ediyorum.

Ben bizim takımın tarihi boyunca hiç adam gibi iyi oynadığını görmedim. Ne 2002 dünya kupasında nede 2008 avrupa kupasında. Büyük şanşlar ile elde edilmiş başarılar. Takım başarılı olsaydı 2004 avrupa kupasında kesin olurduk. Veya 2010 dünya kupasında. Belki bir iki maç iyi oynuyorlar ama ben bugüne kadar süreklilik hiç görmedim.

Mesut geçen yıl gol attığında sevinmedi bile. Ben olsam sevinirdim. Sonuçta Mesut'u Mesut yapan almanya ülkesidir. Öbür taraftan Nuri'yi ele alalım. Almanya'ya gol attığı zaman sevinçten havaya uçmuştu. İlk maçında gol atmanında belki bir etkisi vardı ama ilginç şeyler değil bunlar. Hamit bugün Almanya'ya gol atsa sevinmeyecekmiydi ? Sevinecekti gayet normal. Nuri vede Hamit'i bugünlere taşıyanlar asla bir Türk takımı falan değildir kendi ülkelerinde daha çocukken eğitilmiş futbolcular. Buna rağmen onlar sevinebiliyorsa, kendisine hiç bir şey vermemiş olan bir Türkiye'ye karşı sevinmesi en doğal hakkıdır diye düşünüyorum.
Turgay kahin gibi bir şey Big Grin
3-1 almanya kazanır
Nuri nasıl almanyaya gol attığında sevindiyse Mesut Özilde aynı şekilde sevinmeli. Nuri'yi hiçbir zaman Nuri yapan Türkiye değildir. Mesut'u da aynı şekilde Türkiye değil. Mesut Türkiye'de yetişmiş bir futbolcu olupta Türkiye'ye gol attığında sevinseydi o zaman farklı olabilirdi ancak sevinmemeside Türk olduğunun kanıtıdır İllaki Türkiye Milli Takımında Oynayacak değil. (Bkz. Mehmet Scholl annesi alman babası türk.)
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler