Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: vertualx özürlümüdür!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bilenler var aranızda charımı yakın bir arkadaşıma sattım.
Biraz önce foruma girdim ve önce Slapnippy ve NyanKieS power yaptığımı söylüyor. Charı sattım diyorum anlamıyor biraz küfrettim ama canım burnumdaydı. Evet powersa aç konuyu banlansın benimle ilgisi yoktur charın.
Yani ?
(10-06-2011 06:51 PM)aiirguard Yazılan: [ -> ]Yani ?

O özürlüye yazdım...
imzanda yazan "wrksaribey'in benimle bir ilgisi kalmamıştır." lafından sonra site eventine girdin bu demekki sifresi hala var charın burda simdi üste cıkma , özelden yazdıgın küfürleri NyAnKieS gördü power degilsen bile onlar ile bann yersin! zaten power degilsen bu kadar üste cıkmassın bana kücük diyorsun kendin aptal aptal laflar atıyorsun beyin bedava arkadasım git kendine bir tane al , ben durduk yerde kimseyi suclamam SS + video aldım youtubea yüklüyorum koyucam birazdan hic merak etme!
Lan mal bebe yettin artık git ne koyuyorsan koy beni rahatsız etme...
Gel bana küfür et diye yarım saat dil döktün edince suçlumu olduk. Charın benle ilgisi yok aç konunu millete ne laf yapıyorsun demedim mi ? Üste çıkmak istesem kasmadım derim. Git koy ne koyuyorsan benim asabımı bozma. Yeni yetme. Charı yakın arkadaşıma sattım bu 1. şifreyi biliyor olmam charın benim üzerime olduğunumu gösterir buda 2 . Hadi Liseli ßß
Bin tane derdim var seninlemi uğraşayım birde
(10-06-2011 06:58 PM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]Lan mal bebe yettin artık git ne koyuyorsan koy beni rahatsız etme...
Gel bana küfür et diye yarım saat dil döktün edince suçlumu olduk. Charın benle ilgisi yok aç konunu millete ne laf yapıyorsun demedim mi ? Üste çıkmak istesem kasmadım derim. Git koy ne koyuyorsan benim asabımı bozma. Yeni yetme. Charı yakın arkadaşıma sattım bu 1. şifreyi biliyor olmam charın benim üzerime olduğunumu gösterir buda 2 . Hadi Liseli ßß

özelden diyorsun "konu bugün acılmazsa foruma bb de" zevk ile acıcam
Sakin olun az
(10-06-2011 06:58 PM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]Lan mal bebe yettin artık git ne koyuyorsan koy beni rahatsız etme...

TaTy

WTR de , o küfür sitelerinin laflarını konuşmayın.Madem o kadar sinirlisin git soğuk duş al.

Konu adına bak , ettiği laflara bak ...
Referans Adresler