Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tom clancy's HAWX
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Belki bilmeyen vardır conturas meraklıları için güzel bir oyun 2009da çıkmıştı direk bitirmiştim oyunu online olarak oynadım gerçekten çok süper bir oyun videonun sonundaki f-35 olması lazım o uçağın stealth hareketini yapmak zordur online oyunda bir rustan öğrenmiştim. Yakında HAWX 2 çıkıcakmış merakla bekliyorum. Eğer gerçek f-16 uçurmak isteyen varsa falcon allied force 4.0 f-16 smilatörü var onuda pm atarsanız linkini veririm.

http://www.youtube.com/watch?v=l9EbLnjt1MQ
konsol olmadan olmaz oyun sırf ucak ıcın yaratılmıs oyun bgcılere tavsıye ederım
E tabikide joystick lazım.
Bu oyun süperdir 2.sini bekliyordum ama ertelendi çıkarsa indiririm ama daha 1.sini oynamadım Tom Clancy'nin her oyunu güzel olur özellikle splinter cell.Geçen media markta gördüm tam tamına bir uçak joystik'i yani çok güzel gerçeksi ve ucuz ismini unuttum bu haftasonu bir daha gidersem ismini alıcam belki kendisini bile alırımBig Grin

stealth dediğin 0,22 deki hareket mi?
Evet güçleri kesip havada takla atmak gerçek hayatta imkansız bir hareket sanırım okadar g kuvvetini kaldırmak zordur oyundada yapması biraz el becerisi istiyor totos.gif
Joystick falan yok , normal klavye ile oynanırmı bende almak istiyorum? satın alıcam
wrdekı gıbı ucagı surersın ama joystick ıle surdugun zaman oyunun havası degısıyor ve cıddı anlamda zevk alıyorsun joystick alma imkanın varsa al öyle dene derım oyunu
(10-06-2011 09:56 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]wrdekı gıbı ucagı surersın ama joystick ıle surdugun zaman oyunun havası degısıyor ve cıddı anlamda zevk alıyorsun joystick alma imkanın varsa al öyle dene derım oyunu

hayır klavye ve maus ilede oluyomu onu söyle Big Grin
(10-06-2011 10:00 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(10-06-2011 09:56 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]wrdekı gıbı ucagı surersın ama joystick ıle surdugun zaman oyunun havası degısıyor ve cıddı anlamda zevk alıyorsun joystick alma imkanın varsa al öyle dene derım oyunu

hayır klavye ve maus ilede oluyomu onu söyle Big Grin

oluyor surebılırsen tabıBig Grin
Olur ama suremezsin conturasa benzemez Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler