Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Apple'ın en genç çalışını 9 yaşında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 364756896764.jpg?364910492480]

Brezilya'da yaşayan ve henüz ilköğretim öğrencisi olan Rafael Costa, 9 yaşında geliştirmeye başladığı yazılımla Apple firmasının ilgisini çekti.

Henüz okuma yazmayı öğrenmeden klavye kullanmayı öğrendiğini ifade eden genç programcı dünyanın en büyük teknoloji devi Apple ile kontrat imzaladı. Apple firmasının en genç çalışanı olma rekorunu elinde taşıyan Costa, yazdığı programların satışından daha şimdiden ciddi gelirler elde etmeye başladı.

Henüz küçük bir yaştayken yıldızı parlayan Costa, Steve Jobs'un tahtına aday olduğunu söylüyor. Büyük teknoloji firmaları, küçük Rafael'in fikirlerini dinlemek için seminerler düzenleyip Costa'yı konuşmacı olarak davet ediyorlar.
Beyin bedava , malesef kendi beynimizi seçemiyoruz Smile inanmak güç ama böyle doğa üstü çocuklar da var Smile

Bilgi için teşekkürler iyi forumlar ..
Okuma yazma bilmiyor ama onca okumuş programcıya akıl mı veriyor. Komik..
Konu açıldı zaten.. Ben de çok üzüldüm.
(10-06-2011 01:34 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Okuma yazma bilmiyor ama onca okumuş programcıya akıl mı veriyor. Komik..

Harbiden komik Big Grin
[Resim: 364756896764.jpg?364910492480]

Bu 9 yaşındamı allah için? Big Grin
(10-06-2011 01:34 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Okuma yazma bilmiyor ama onca okumuş programcıya akıl mı veriyor. Komik..

Şansdır şans... Big Grin Big Grin
Hayret verici küçük dahi Smile
Türkiyede böyle bir cocuk çıksa Türkiye'yi kurtarır valla Smile
Bizde böyle biri cıksa öldürürler & bu ucak kilitlenme meseleleri vardı onu 2-3 türk bilim adamı cözmüstü onları öldürdüler ama
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler