10-06-2011, 11:42 AM
Merhabalar , siz değerli arkadaşlara danışmak istediğim bir konu var.
Ekran kartlarıyla ilgili eminim aranızda ekran kartlarına ilgi duyan ve onlarla çok haşır neşir olan arkadaşlar vardır bu soru onlara gelsin o zaman..
NVIDIA teknolojisi MSI GTX 560 Ti Hawk modeli ile ATI teknolojisi MSI HD 6950 arasında kaldım diyebilirim.. NVIDIA oyun içi efek ve görselleriyle öne çıkarken ATI yazılım yada fps açısından ön planda yani özetlemek gerekirse bir oyunu 6950 ile daha akıcı oynarken 560 ile gerçeği tadıyorsunuz.. Siz değerli arkadaşların yorumlarını bu konuda görmek beni mutlu edecektir saygılar ..
GTX 560 KART GÖRÜNÜM ve ÖZELLİK
HD 6950 KART GÖRÜNÜM ve ÖZELLİK
Ekran kartlarıyla ilgili eminim aranızda ekran kartlarına ilgi duyan ve onlarla çok haşır neşir olan arkadaşlar vardır bu soru onlara gelsin o zaman..
NVIDIA teknolojisi MSI GTX 560 Ti Hawk modeli ile ATI teknolojisi MSI HD 6950 arasında kaldım diyebilirim.. NVIDIA oyun içi efek ve görselleriyle öne çıkarken ATI yazılım yada fps açısından ön planda yani özetlemek gerekirse bir oyunu 6950 ile daha akıcı oynarken 560 ile gerçeği tadıyorsunuz.. Siz değerli arkadaşların yorumlarını bu konuda görmek beni mutlu edecektir saygılar ..
GTX 560 KART GÖRÜNÜM ve ÖZELLİK
HD 6950 KART GÖRÜNÜM ve ÖZELLİK
lakin ben MSI dan yanayım , soğutmada şuan için en iyisi olan Twin Frozr III tekolojisine sahip ve Military Class parça tasarımı ile son derece sağlam bir kart. Aynı zamanda dünya rekoruda sıvı azot ile soğutma takviyesi yapılmış GTX 560 Ti Hawka ait , sıvı azot yani -200 derece gibi bir değer buna dayanabilen bir kartı sen düşün
Kurban bayramı gelsinde alıyım şu kartı heyecan yaptım iyice