Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Google Fotoğraflara Tercüman Oluyor!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu yeni entegrasyonlar sayesinde, Android'li mobil cihazlar için geliştirilen Google Goggles ile görüntülerin/görsellerin üzerinde bulunan metinleri farklı dillere çevirebileceğiz.

[Resim: 2mpeb2r.jpg]

Şimdilik Almanca'dan İngilizce'ye olan çevirileri destekleyen bu yeni özelliğin anlatıldığı video'yu Buradan izleyebilirsiniz.

[Resim: goggles_landmark.jpg]

Henüz geliştirme sürecinde bulunan Google Goggles , mobil cihazlarınız ile çektiğiniz fotoğraflar ile Google'da arama yapabilmenizi sağlamakta.
bilgi için sağolda bu ne işe yarıyacak anlamadım Ss.gif
(02-18-2010 10:39 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]bilgi için sağolda bu ne işe yarıyacak anlamadım Ss.gif

"Henüz geliştirme sürecinde bulunan Google Goggles , mobil cihazlarınız ile çektiğiniz fotoğraflar ile Google'da arama yapabilmenizi sağlamakta."

Gerçekten güzel birşey, sağol bilgi için.
(02-18-2010 10:46 PM)Maxcais3r-Umut Yazılan: [ -> ]
(02-18-2010 10:39 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]bilgi için sağolda bu ne işe yarıyacak anlamadım Ss.gif

"Henüz geliştirme sürecinde bulunan Google Goggles , mobil cihazlarınız ile çektiğiniz fotoğraflar ile Google'da arama yapabilmenizi sağlamakta."

mesela bi manzara resmi yanında nereye ait olduğu vs yazıyor bu cihaz o yazıyı bilgisayara kopyalıyor Wink

ve o yazıyı metin dosyası olarak düzeltebiliyorsun
İyi bişeye benziyo Big Grin
(02-18-2010 10:57 PM)kenangunay Yazılan: [ -> ]
(02-18-2010 10:46 PM)Maxcais3r-Umut Yazılan: [ -> ]

mesela bi manzara resmi yanında nereye ait olduğu vs yazıyor bu cihaz o yazıyı bilgisayara kopyalıyor Wink

ve o yazıyı metin dosyası olarak düzeltebiliyorsun

şimdi keptim iyimiş ya Big Grin
Süper bir şey bence (:
Vay anasını yapan yapıyor...
Paylaşımın için teşekkürler Orçun.

Teknoloji geliştikçe bizler daha çok şaşıracağız. Bakalım önümüzdeki yıllarda daha neler göreceğiz.
Güzel gibi bilgi için sağol
Referans Adresler