Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Slapnippy vs kopuqhortlak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
tebrikler can bu arada bana dinnar transferi yaparmısın Big Grin
Biriktirme yok galiba sizde. Alışverişinizi cephanelikten değil g1 den yapın sizinde biriksin. Nerdeyse 4 aydır cephanelikten 3 ya da 4 kez bir şey aldım. Yazın da günlük 20 k ya yakın kasıyordum. + gold prenin getirdiği dinarlar var.. Şu o dinar ne la öyle yazan arkadaş galiba beni power zannetti. Meraklanma..
Big Grin Yok canım power olsa söyleriz kasılmıycak şey değil kasamazsın demiyorumda görünce şaşırdım ben 100kdan fazla dinarım olmadı hiç Big Grin
(10-05-2011 07:01 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Biriktirme yok galiba sizde. Alışverişinizi cephanelikten değil g1 den yapın sizinde biriksin. Nerdeyse 4 aydır cephanelikten 3 ya da 4 kez bir şey aldım. Yazın da günlük 20 k ya yakın kasıyordum. + gold prenin getirdiği dinarlar var.. Şu o dinar ne la öyle yazan arkadaş galiba beni power zannetti. Meraklanma..

adamın ustune gıtmeyın nanBig Grin tebrıkler 2tarafada
1 haftada 100-110 k kasıyorum eğer full başında olursam Wink
(10-05-2011 07:18 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]1 haftada 100-110 k kasıyorum eğer full başında olursam Wink

atar havasını .. Big Grin
(10-05-2011 07:18 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]1 haftada 100-110 k kasıyorum eğer full başında olursam Wink

yavas ol hacı banlarlar
bende birkere 1.578.000 dinar vardı suan & 640.000 dinar var Big Grin
(10-05-2011 07:01 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Biriktirme yok galiba sizde. Alışverişinizi cephanelikten değil g1 den yapın sizinde biriksin. Nerdeyse 4 aydır cephanelikten 3 ya da 4 kez bir şey aldım. Yazın da günlük 20 k ya yakın kasıyordum. + gold prenin getirdiği dinarlar var.. Şu o dinar ne la öyle yazan arkadaş galiba beni power zannetti. Meraklanma..

Tamam anladık anlıyacagımızı Tongue
Adam yemiyo içmiyo dinar biriktiriyo..

Tebrikler Can
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler