Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BATTLEFIELD 3 ön Sipariş Verenler.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(10-05-2011 06:53 PM)RyhLeX Yazılan: [ -> ]BF3'ü tek kelime ile "MÜKEMMEL" yapmışlar.
Oyundaki radyo konuşmaları, çatışma anındaki askerlerin stresten dolayı bağırarak sövmesi falan çok gerçekci ya.
Ama Tactical Light resmen kör ediyor yav. Çok sinir bozucu birşey, kendi adamlarım bazen uyuzluğuna yüzüme doğru tutuyor Angry

Genelde o askerlerle birlikte ben de sövüyorum baya. Adamlar bombayı aktif etmiş bizimkiler yatmış yere gidipte deaktif etmeyi bıraktım adam dahi vurmuyorlar ölecekler diye. Kimisi kendi takımındaki adamı vuruyor falan baya acemisi var oyunun
Ne kadar fiyatı bende alıcağım..
(10-05-2011 08:00 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Ne kadar fiyatı bende alıcağım..

Daha çıkmadı, açık beta oynuyoruz şuan.Ön siparişi Vatan bilgisayarda 100 lira. Eğer key alırsan yaklaşık yarı fiyatına alırsın
BU BF3 Demodaki map tam Cod'culara göre olmuş. Hele o metroya girerken bi RPG atıyorlar gelde sövme.
Oyun tam sürümü çıksın o zaman oyananabilirlik daha iyi olur.
(10-05-2011 07:15 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]
(10-05-2011 06:53 PM)RyhLeX Yazılan: [ -> ]BF3'ü tek kelime ile "MÜKEMMEL" yapmışlar.
Oyundaki radyo konuşmaları, çatışma anındaki askerlerin stresten dolayı bağırarak sövmesi falan çok gerçekci ya.
Ama Tactical Light resmen kör ediyor yav. Çok sinir bozucu birşey, kendi adamlarım bazen uyuzluğuna yüzüme doğru tutuyor Angry

Genelde o askerlerle birlikte ben de sövüyorum baya. Adamlar bombayı aktif etmiş bizimkiler yatmış yere gidipte deaktif etmeyi bıraktım adam dahi vurmuyorlar ölecekler diye. Kimisi kendi takımındaki adamı vuruyor falan baya acemisi var oyunun

beni özetledin =D
Bir kaç kere Caspian Border oynama şanşım oldu keşte beta da Metro yerine Caspian Border haritası olsaymış Sad
Ya bazen yürüdükce ekrandaki silah kayboluyor kaç kere silahsız kill attım Big Grin ekran kartını güncelledim biraz düzeldi ama belliki laptobun ekran kartı yetmiyor başka bir öneriniz varmı oyunda grafikler süper kasma 0 ama hani Rusça konuşmalar hiç duyamadım hep İngilizce bfbc 2 deki dialoglar olucaktır dimi.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler