Phone 4S 32 GB İlk Çıktığında Paris premier vision Moda fuarı için gitmiştim. Dönüşte Duty Free Uçan Arkadaşlar bilir ozaman almıştım Fakat Kullanamadım açıkçası yoğun tempoda çalıştığım için Telefon bana ağır geldi Evede duruyor paşa paşa Almayı pek düşünmüyorum yanlız güzel tanıtım olucak
iPhone 4S Fiyatı, Özellikleri ve Çıkış Tarihi [Resimli] indir, iPhone 4S Fiyatı, Özellikleri ve Çıkış Tarihi [Resimli] Videosu, iPhone 4S Fiyatı, Özellikleri ve Çıkış Tarihi [Resimli] online izle, iPhone 4S Fiyatı, Özellikleri ve Çıkış Tarihi [Resimli] Bedava indir, iPhone 4S Fiyatı, Özellikleri ve Çıkış Tarihi [Resimli] Yükle, iPhone 4S Fiyatı, Özellikleri ve Çıkış Tarihi [Resimli] Hakkında, iPhone 4S Fiyatı, Özellikleri ve Çıkış Tarihi [Resimli] nedir, iPhone 4S Fiyatı, Özellikleri ve Çıkış Tarihi [Resimli] Free indir, iPhone 4S Fiyatı, Özellikleri ve Çıkış Tarihi [Resimli] oyunu, iPhone 4S Fiyatı, Özellikleri ve Çıkış Tarihi [Resimli] download
639.99 dolar bu fiyat ne altın kaplama mı

Bu telefonu almayı düşünüyorum 300 tl eksik kalıyor onuda Eymen vericek

(10-05-2011 12:46 PM)TheWayBack Yazılan: [ -> ]639.99 dolar bu fiyat ne altın kaplama mı 
iphone 3gs kendi sitesinde 99 dolar taahhütlü ama burada kontratsız 999 tl, bunu sen düşün artık

beyler ben iphone3gs kullandım ama şuan yeni blackberry torch 9800 aldım inanın iphoneye 10 basar bence

Haberde gördüğüme göre İphone5 yerine iphone4s tanıtmışlar.İphone4 le görünümü aynı tek + 200 yeni özellik eklenmiş ve iphone'nun hisseleri baya düşmüş

(10-05-2011 07:44 PM)Poseidon. Yazılan: [ -> ]Haberde gördüğüme göre İphone5 yerine iphone4s tanıtmışlar.İphone4 le görünümü aynı tek + 200 yeni özellik eklenmiş ve iphone'nun hisseleri baya düşmüş 
İPhone sanki senin ne üzülüyon