Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: tomorrowland
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
beyler bu video da 7.49daki şeyin adını bilen var mı??

7.49'daki şey derken ?
İnsan üstüne atlamak Big Grin
o şarkının ismi hangi şarkının bölümü?

TaTy

Ben Jean Reno, sen Natalie Portman! Sübyanım ben yarim yarim. Seviş benimle yarim yarim. Ohş memişler.

TaTy

(10-03-2011 11:49 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Ben Jean Reno, sen Natalie Portman! Sübyanım ben yarim yarim. Seviş benimle yarim yarim. Ohş memişler.

Seviştiğini gördünmü lâ
(10-03-2011 11:51 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]
(10-03-2011 11:49 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Ben Jean Reno, sen Natalie Portman! Sübyanım ben yarim yarim. Seviş benimle yarim yarim. Ohş memişler.

Seviştiğini gördünmü lâ

Jean Reno kendi bilincinde değil, onun bilincinde ben varım. Öyle düşün. Şimdi sevişmememiz mümkün mü? Bilinçaltı ben olan bi insanın? Ulan Mehmet, hiç tanımamışsın beni. dsjghsdg.

TaTy

Ben seni anladımda sen benim dediğimi anlamadın.
Sonunda zevk varsa neden olmasın moruk.Şahsen filmi izlediğimde cinsel arzularım hiç coşmadı (o zamanlar belki sütüm yoktu ) aksine duygusal damlacıklarım oluştu.Tabi şimdiki halini sorarsan o ayrı.
(10-03-2011 11:57 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]Ben seni anladımda sen benim dediğimi anlamadın.
Sonunda zevk varsa neden olmasın moruk.Şahsen filmi izlediğimde cinsel arzularım hiç coşmadı (o zamanlar belki sütüm yoktu ) aksine duygusal damlacıklarım oluştu.Tabi şimdiki halini sorarsan o ayrı.

Smile))
Referans Adresler