beyler bir şey download etmek istiyorum ama linklerin çoğu rapidshare bu linkten indirmek istiyorum olmuyor rapidshare linkinden nasıl indirebilirim?
rapid dowloader diye bi programı var rapid in ordan indirebiliyosun aynı anda linkleri
bu saatlerde öyle oluyor rapid cıvıttı ya pre olmadan indiremiyorsun ordan resmen
Boş slot arar fekat bu saatlerde bulamaz Free kullanıcılar için yaptıkalrı zorluk pre aldırmak için saat 12 den önce deneme derim boş slot bulamaz ayrıca tam bilmiyorumda Googla la '' Rapid den premium gibi dosya çekin , rapid den ücretsiz indirin , rapidden premiumlu gibi hızlı dosya indirin '' gibi aratma yaparsan bi kaç site göreceksin oralardan indire bilirisn Bide istersen dosya adını yaz altarnatif link bakayım bulursam öm le atarım
rapidshare den gıcık oldum şahsen hiçbir dosya indiremiyorum ya link kırık ya error veriyor yada inmiyor cok sacma bir site site güzelde sırf pre almak için adamı zorluyorlar
(02-18-2010 11:52 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]rapidshare den gıcık oldum şahsen hiçbir dosya indiremiyorum ya link kırık ya error veriyor yada inmiyor cok sacma bir site site güzelde sırf pre almak için adamı zorluyorlar
Yapacağın Tek yol war pre almadan indirmek istiyorsan Film yahut Oyun indiriyorsan Gece Cryptload Link leri yığacaksın indircek Sabaha kdar Bi uyanacan Amannnnn Tanrımmmmmm İnmiş ne indirmek istiyorsan o Sewinçle Oyundaki Bütün Adamları Öldürceksin ^^ bi taşla 2 Kuş ^^