Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: yer1n7kat6 hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben 1 haftalığına tatile çıktığımda charı kasması için şifremi arkadaşıma vermiştim.Ben yokken powerlewel kasmış.(TURKBOYS34 Clanıyla yapmış powerlwli)Biraz önce söyledi.Powerlewel kasıldığı için yer1n7kat6 adlı charımı bırakıyorum.Yeni hesap kurcam.Ama nick konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Yeni charın ismini ne koycama karar veremedim
betapwnz
peacetime
Sevgili kardeşim Warrock Korsanları clanındayım. Clanı bozduk ve ismini değiştireceğiz. Kendimize ait bir ts kuruyoruz. Arkadaşlık ortamımız çok güzel. Tek şart +18 yaş sınırlaması uygunsan isminin başına wfs koy ve öyle bir karakter aç bana özel mesajla ulaşabilirsin.
(10-02-2011 10:41 PM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]Sevgili kardeşim Warrock Korsanları clanındayım. Clanı bozduk ve ismini değiştireceğiz. Kendimize ait bir ts kuruyoruz. Arkadaşlık ortamımız çok güzel. Tek şart +18 yaş sınırlaması uygunsan isminin başına wfs koy ve öyle bir karakter aç bana özel mesajla ulaşabilirsin.

Maalesef uymuyor 16 yaşındayım.
başına wtr koyup yapabilirsin!
boku7niz,etek6zoom,tuts2yancheck sana uygun olanlar bunlar diye düşünüyorumB).gif
(10-02-2011 10:58 PM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ]boku7niz,etek6zoom,tuts2yancheck sana uygun olanlar bunlar diye düşünüyorumB).gif

Ergen alert Tongue
l0stwar
(10-02-2011 10:37 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Ben 1 haftalığına tatile çıktığımda charı kasması için şifremi arkadaşıma vermiştim.Ben yokken powerlewel kasmış.(TURKBOYS34 Clanıyla yapmış powerlwli)Biraz önce söyledi.Powerlewel kasıldığı için yer1n7kat6 adlı charımı bırakıyorum.Yeni hesap kurcam.Ama nick konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Yeni charın ismini ne koycama karar veremedim

Bu konuyu yıllardır güzide War Rock platformlarında 'defalarca' belirtmemize rağmen; Bilerek ve isteyerek 'account paylaşımı' yapmakta 'sakınca görmeyen' zihniyetlere şahit olmaktan üzüntü duymaktayım.

Sevgi ve saygınızı paylaşın, bilgi ve tecrübelerinizi paylaşın, fikir ve düşüncelerinizi paylaşın: Hesap bilgilerinizi kimseyle paylaşmayın.

Talep ettiğin destek, asıl mevzunun yanında kıymetsiz kalmaktadır.

Duyarlı ve Sorumlu WarrockTR Ailesine sonsuz sevgi ve saygılarımla.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler