Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRockTR İçin bir önerim var :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikce herkese selamlar

War Rock TR yetkilileri tarafından Battle Groupta vs turnuvaları düzenlenmeli , her türlü vs , tanktı , uçaktı helikopterdi.
Turnuvanın birincilerine ödül verilmeli her dalda bana göre wrtr'yede renk katar böyle birşey , Turnuvaya katılacak oyuncularında TW'sini alıp kontrol edersiniz.

ÖRNEK

MD500 Versus ;

Benim de bir önerim var:

KaanTopal veya Turgay Emek, tüm yetişkin WarRockTR üyelerini alsın, herhangi bir İstiklal Bar'ında içki ısmarlasın.
ugura katiliyorum sana katilmiyorum bir mapte max 6 heli gerisidr yumrumk atar ayrica bu gibi etkinlikler modlar tarafindan yapiliyor
(10-02-2011 08:07 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]ugura katiliyorum sana katilmiyorum bir mapte max 6 heli gerisidr yumrumk atar ayrica bu gibi etkinlikler modlar tarafindan yapiliyor

lol 1v1 Tongue
(10-02-2011 07:51 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Benim de bir önerim var:

KaanTopal veya Turgay Emek, tüm yetişkin WarRockTR üyelerini alsın, herhangi bir İstiklal Bar'ında içki ısmarlasın.

adamım Haydi Gel İçelim
(10-02-2011 08:08 PM)VitoScaletta Yazılan: [ -> ]lol 1v1 Tongue

Üyelerin kendi eventlarında bile giremeyen söylenirken bizim 1v1 event yapmamızı mı bekliyorsunuz ? Ayrıca XGameTR sponsorlu bir WTR Legend sıralamamız var. Legend sıralamasına yansıyan şuanki etkinliğimi CQC 8v8 Odalarda Point Rekorları Eventı
(10-02-2011 08:26 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]
(10-02-2011 08:08 PM)VitoScaletta Yazılan: [ -> ]lol 1v1 Tongue

Üyelerin kendi eventlarında bile giremeyen söylenirken bizim 1v1 event yapmamızı mı bekliyorsunuz ? Ayrıca XGameTR sponsorlu bir WTR Legend sıralamamız var. Legend sıralamasına yansıyan şuanki etkinliğimi CQC 8v8 Odalarda Point Rekorları Eventı

Yav öyle değil , Örneğin bir hakem seçilecek ve vsleri izleyecek , bir kişi TWleri kontrol etcek finalde kazanana ödül verilecek Smile
o lolu neyse 1v1 turnuvami olur ya birinci neye gore belirlencek ayrica tw meselesi ne ya adam tw vermek istemezse ne olcak elenip hack damgasimi yicek su tw meselesini cikarin kafanizdan
(10-02-2011 08:29 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]o lolu neyse 1v1 turnuvami olur ya birinci neye gore belirlencek ayrica tw meselesi ne ya adam tw vermek istemezse ne olcak elenip hack damgasimi yicek su tw meselesini cikarin kafanizdan

Konuyu açarken attığım versus videosu var Smile , MD500 falan bilen bilir yani 5 kere patlatan bir üst seviyeye yükselcek belirli kurallara göre victory.gif
(10-02-2011 07:51 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Benim de bir önerim var:

haydi gel uğur içelim ben ısmarların Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler