War Rock TR yetkilileri tarafından Battle Groupta vs turnuvaları düzenlenmeli , her türlü vs , tanktı , uçaktı helikopterdi.
Turnuvanın birincilerine ödül verilmeli her dalda bana göre wrtr'yede renk katar böyle birşey , Turnuvaya katılacak oyuncularında TW'sini alıp kontrol edersiniz.
(10-02-2011 08:07 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]ugura katiliyorum sana katilmiyorum bir mapte max 6 heli gerisidr yumrumk atar ayrica bu gibi etkinlikler modlar tarafindan yapiliyor
Üyelerin kendi eventlarında bile giremeyen söylenirken bizim 1v1 event yapmamızı mı bekliyorsunuz ? Ayrıca XGameTR sponsorlu bir WTR Legend sıralamamız var. Legend sıralamasına yansıyan şuanki etkinliğimi CQC 8v8 Odalarda Point Rekorları Eventı
Üyelerin kendi eventlarında bile giremeyen söylenirken bizim 1v1 event yapmamızı mı bekliyorsunuz ? Ayrıca XGameTR sponsorlu bir WTR Legend sıralamamız var. Legend sıralamasına yansıyan şuanki etkinliğimi CQC 8v8 Odalarda Point Rekorları Eventı
Yav öyle değil , Örneğin bir hakem seçilecek ve vsleri izleyecek , bir kişi TWleri kontrol etcek finalde kazanana ödül verilecek
o lolu neyse 1v1 turnuvami olur ya birinci neye gore belirlencek ayrica tw meselesi ne ya adam tw vermek istemezse ne olcak elenip hack damgasimi yicek su tw meselesini cikarin kafanizdan
(10-02-2011 08:29 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]o lolu neyse 1v1 turnuvami olur ya birinci neye gore belirlencek ayrica tw meselesi ne ya adam tw vermek istemezse ne olcak elenip hack damgasimi yicek su tw meselesini cikarin kafanizdan
Konuyu açarken attığım versus videosu var , MD500 falan bilen bilir yani 5 kere patlatan bir üst seviyeye yükselcek belirli kurallara göre