Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Lise ve milli güvenlik dersi.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar bir lise öğrencisi olarak daha 2.haftadan okuldan soğudum bu milli güvenlik başımıza bela olacak. Her neyse komutan(öğretmen değilmiş.) bana bilgi destek harakatı nedir ? öğren gel dedi google amca'ya sordum bulamadım arkadaşlar lütfen yardım edin. Sad
Milli destek olabilir mi ? Yanlış anlamış olabilirsin
(10-02-2011 05:20 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Milli destek olabilir mi ? Yanlış anlamış olabilirsin

Bilgi destek harakatı nedir ?
Bize 10.sınıfta albay girmişti milli güvenlik dersine. Omzunda 152051541 tane yıldız vardı. Herneyse konu hakkında bişey diyemicem.
Şu habere bir bak istersen belki az çok bilgi sahibi olmana yardım edebilir

http://www.tumgazeteler.com/?a=798707
aynen bizede 10. sınıfta emekli kurmay albay girmişti Big Grin
Zaten milli güvenlik derslerine emekli subaylar giriyor. Albay genellikle. Milli güvenlik adı üstünde asker gelir Smile Bunda şaşılacak ne var. Oturun çalışın bizim hocamız çok kıyaktı ben de sınıf başkanıydım derslerinde selam verdirtirdi hazır ol'a geçirirdi falan. Arada ceza alıp şınav çekerdim Big Grin
Bizim derse babam girmişti vallaha çok rahat geçtim Big Grin
Milli Güvenlik dersinden şikayet eden insanlarla yaşıyoruz.Üstelik oynadığın oyun savaş oyunu ve azda olsa bu tip konulara aşina olman gerekir.

Bizimki Havacı Yüzbaşıydı sınıfın Çavuşu olarak sınıfı rahat-hazırol şeklinde sıraya sokardım komutan gelincede dikkat çektirirdim.Sıkı bi dostluğumuz vardı komutanla hatta bazen onun yanında takılır 3-4 derse girmezdim günlük,milli törenlere bi kaç kere gitmişliğimiz vardı hey gidi hey.

Soruna gelirsek özelden ulaş bana.
Bende başkandım.Zil çalıyordu ben ayağa kalkıyodum herkesi kaldırıp dikkat diye bağırıyodum Big Grin 2. dönem ilk yazılıdan 1 almıştım ama sonra düzelttim.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler