Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Grafik Ayarları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
beyler benim ekran kartım pc felan her grafik modunu kaldırıyor ama en iyisi hangisi tabi herkesin zevki farklı ama işte en az lag yapan felan varsa hangisini kullanmak en idaeli?
En az lag yapan derken??Lagın ekran kartıyla ilgisi var mı?
(02-18-2010 08:49 PM)wr-ege-tr Yazılan: [ -> ]En az lag yapan derken??Lagın ekran kartıyla ilgisi var mı?

çok yüksekse kasar pcyi lag yapar tabii
Lag tamamen internetle ilgilidir.
(02-18-2010 08:51 PM)Adem Çelik Yazılan: [ -> ]Lag tamamen internetle ilgilidir.
Bende öyle biliyorum ve halada öyle biliyorum ne alaka ekran kartı ve pc'yle Big Grin
Pc özelliklerini yaz ona göre bir ayar yazalım =)
Microsoft XP
Professional
Version 2002
Service Pack 3

Pentium® Dual-Core CPU
E5200 @ 2.50GHz
2.50 GHz , 2.00 RAM

işte bunlar Smile
(02-18-2010 08:51 PM)Adem Çelik Yazılan: [ -> ]Lag tamamen internetle ilgilidir.

ekranın donmasını kast edİyor heralde
NDIVIA 9600 GETFORCE 256 BİT 512 MGBYT ALIRSAN TAKILMALAR VARSA KENDI ADAMINDA VE ATES EDERKEN TEKLIYORSA BU EKRAN KARTI TAM SANA GÖRE ..
yok tekleme felan yok bende sadece hangi ayarları yapacağımı bilemiyorum uygun olan nedir
(02-18-2010 10:05 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]yok tekleme felan yok bende sadece hangi ayarları yapacağımı bilemiyorum uygun olan nedir

Hepsini High yapcan ^^ Yağmur vb. Efectleri açma Kasar pc i ayrıca pc donmayla lag gın alakası yok
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler