Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: The Walking Dead 2.Sezon Fragmanı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Görünene göre 1.Sezondaki gibi sürükleyici olucak. Sabırsızlıkla bekliyorum ARTİST
Bu nedir ya dizi mi hangi kanalda ?
Yayınlanalı çok oldu, daha önce izlemiştim. Çok fazla beklentim var, umarım bu beklentiler karşılık bulur.
(10-02-2011 02:12 PM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]Bu nedir ya dizi mi hangi kanalda ?

Samanyolu TV'de kardeşim.
(10-02-2011 02:12 PM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]Bu nedir ya dizi mi hangi kanalda ?

Zombi dizisi diyelim Smile Cnbc-e 'den izleyebilirsin.İzlemediysen 1.sezonunu izle derim.
(10-02-2011 02:13 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Yayınlanalı çok oldu, daha önce izlemiştim. Çok fazla beklentim var, umarım bu beklentiler karşılık bulur.

Samanyolu TV'de kardeşim.

What did you say man ? Smile
HELL YEAH ! HOT DAMN !
Böyle dizileri & filmleri severim Smile
basligi gorunce tuylrim diken diken oldu sonunda basliyor buda 9 bolum olacak ayrica sanirim bu sezondan sonra ara verilcekmis amc diger dizilerede zamam ayircakmis ne zaman basliyormus
(10-02-2011 02:23 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]basligi gorunce tuylrim diken diken oldu sonunda basliyor buda 9 bolum olacak ayrica sanirim bu sezondan sonra ara verilcekmis amc diger dizilerede zamam ayircakmis ne zaman basliyormus

AMC denen gerizekalı kanal, Rubicon gibi bir başyapıtı iptal etti ya, hiç saygım kalmadı o gerizekalılara. Aptallığın daniskası resmen. Küfür etmemek için zor tutuyorum lan kendimi.
(10-02-2011 02:23 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]basligi gorunce tuylrim diken diken oldu sonunda basliyor buda 9 bolum olacak ayrica sanirim bu sezondan sonra ara verilcekmis amc diger dizilerede zamam ayircakmis ne zaman basliyormus

16 ekimde başlıyormuş.İlk bölüm 90 dk gibi uzun bir süre tabi bu yüzleri güldürüyor Smile 6 veya 7. bölümde 1 ay gibi bir süre ara verilcekmiş
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler