Bu Beta'sı çıkan oyunda hack varmı ? 2 sebeble soracağım opsiyonel olarak. Öncelikle Ps3 kullanıcıları ile Pc kullanıcıları aynı servera girebiliyormu ? Şimdi baktığım zaman millet o game pad'a rağmen ya çok iyi oynuyolar yada fare kullanıyorlar =D Eğerki PC ile Ps3 kullanıcıları aynı serverda oynayabiliyorsa Pc'de muhtemel hack oluşumunuda göz ardı etmemek lazım. Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın arkadaşlar.
Dün Wik1447'di sanırım böyle bi adamda hack vardı hızlı koşuyor haritada ordan oraya ve arada uçuyordu,tek gördüğüm kişi buydu hack olarak herhalde oda banlandı.Yanlız wall hack olacağını zannetmiyorum.
Server konusuna gelirsek ayrı ayrıdır bence,sonuç olarak Ps3'ün server yapısı PC'den farklıdır ve 2 platformuda aynı serverda toplamazlar.
+ Şuanda oyuna girmiyor giren varmı beyler ?
Hack konusunda bir fikrim yok ama bildiğim kadarıyla ayrı ayrı serverlar. Zaten PC'ciler Battlelogtan giriyor.
(10-02-2011 12:18 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Dün Wik1447'di sanırım böyle bi adamda hack vardı hızlı koşuyor haritada ordan oraya ve arada uçuyordu,tek gördüğüm kişi buydu hack olarak herhalde oda banlandı.Yanlız wall hack olacağını zannetmiyorum.
Server konusuna gelirsek ayrı ayrıdır bence,sonuç olarak Ps3'ün server yapısı PC'den farklıdır ve 2 platformuda aynı serverda toplamazlar.
+ Şuanda oyuna girmiyor giren varmı beyler ?
Matchmaking... 'te kalıyor
Ben şu ana kadar hack görmedim

Ekleyen varsa eklesin TaTy34
Ayrıca şu an oyun kapalı
Girmiyor denedim baya bi'
Beyler oyu nAçık.Biz BF Play4Free Clanı Olarak 6 7 kişi Bi Serverda Oynuyoruz Oyunun Kapalı Oldugu yok qoick demeyin server browserle girin

yoksa çok beklersiniz matching te

Hehe evet çok iyi oynuyorlar ben en iyi en başlarda 8-0 a kadar gittim tünele girince 8-8 e çıktım

Tugi 2 X 3 O R2 L2 R1 L2 YUKARI AŞŞAĞI X X KARE KARE ölümsüzlük hilesi

Tek bildiğim PC ve PS3 kullanıcı aynı servera giremiyor. Bunu bir oyun sitesinde görmüştüm oyun yapımcılarıyla röportaj yapılıyordu. Konuşmalar Türkçe altyazı olarak veriliyordu.