Oyunu Ps3'e dün beta olarak indirdim ama hayal kırıklığına uğradım inanılmaz buglar var. sürünürken tonlarca bug var. yerin altına inip inip vuruyor millet beni. Zaten o ps3 kolu ile nişan almak zor adamın yerin altına inince ben ne yapayım =)
Birde warrock için buglu muglu dersiniz bugun allahı var bu oyunda =D hemde beta olarak çıkan bir oyunda, tanıtım amaçlı olmasına rağmen gerçekten şaşırdım.
Bunları düzelten yama yayınlanmış.
Aynen ya ben de hiç beklemiyordum böyle birşey. Gerçi betaya güncelleme gelmiş mi gelcek miymiş yabancı bir sitede görmüştüm haberini. İlk bu bug anlaşıldığında (beta başladıktan yaklaşık birkaç saat sonra) herkes yerin altına inip vuruyordu ama artık görmüyorum yer altına inen. Ya buglar giderildi yada pc oyuncuları da artık Fair Play oynuyor

ben dün indirdim PSN'den gayet bug var
Alpha'da da vardı bu buglar, neden düzeltmediklerini anlamıyorum ancak kim ne derse desin oyun gerçekcilik üzerine kurulu ve süper tepki veriyor.
(10-02-2011 12:17 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]ben dün indirdim PSN'den gayet bug var
' Yazılan:Battlefield 3 betasını oynayanların şikayet ettikleri çoğu bug'ı ve glitch'i düzeltecek bir yama yayınlandı.
Geçtiğimiz gün herkese açılan betada oyuncular, envai çeşit sorunu şikayet etmişlerdi. Şimdi DICE, yeni yamayı yayınladı ve aralarında sunucudan atma, haritanın altına kayma, ölmüş squad üyelerinin yanında doğma, frame rate dengesi ve daha birçok hata düzeltiliyor.
Hayır daha çıkmadı diye biliyorum.
Alıntı:Battlefield 3'ün betasında karşılaşılan teknik hatalar çok sayıda oyuncunun canını sıktı. Bu oyunu büyük bir heyecanla bekleyen oyuncular arasında bile bu hatalar nedeniyle dert yananlar bulunuyor. DICE ise bu hataların tam sürümde olmayacağını söylüyor. DICE'tan Daniel Matros'un Twitter açıklamaları şu şekilde:
"Betada gördüklerinizin (hatalar) bir çoğu oyunun tam sürümünde zaten olmayacak. 1. parti gönderimlerin anlamı size oyunun son kodlanmış sürümünü vermediğimizdir. Oyunun tam sürümü bir çok hatanın düzeltilmesiyle şu an betadaki halinden çok daha ileri düzeydedir."
Zaten betaların da oyunlardaki hataların giderilmesi amacıyla yapıldığını (aslında tanıtım da büyük bir faktör) göz önüne alırsak sanırım şu an endişelenmek için çok erken. Oyun piyasaya çıktığında bu konuda kesin bir yorum yapmak en doğrusu.
1 yılı aşkın süredir üstünde çalışılan bir oyunun beta'sı bile mükemmel olmalıydı diye düşünüyorum. Sonuçta ilk izlenim daima önemlidir. Çok fazla hata var hemde çok. Ben zaten diyorum tekrar derim yere yatma olayı olduğu sürece oyun oynanmaz. O kadar büyük haritalarda yere yatma olmamalı.
Bilgisayarda oynadıgım kadarı öle konuşuyorum cidden 1945limi ney hatırlamıyorum bi oyunu var ilk oyunu o heralde map çok buyuk fakat yere yatma var saçma gelıyor biraz sanırım battlefield 3 playsstation mapları daha buyuktur heralde

orda düşünemiyorum