Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bi Kaç Kill Sayısı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: 52.jpg]

[Resim: 59.jpg]

[Resim: 102.jpg]

[Resim: 118.jpg]

[Resim: 130.jpg]

[Resim: 138.jpg]

[Resim: 152.jpg]

[Resim: 194.jpg]

[Resim: 224.jpg]

Başarılı oldugum Maçlardan Aldıgım Resimlerdir Tabi Benimde Yendigim Kadar Yenildigimde oldu Smile
bence 12-1 harici abartılacak kadar iyi değil Tongue
olsun yinede bi skor. tebrikler Smile
(10-02-2011 12:17 AM)Starlite Yazılan: [ -> ]bence 12-1 harici abartılacak kadar iyi değil Tongue

İlerki Zamanlarda Nası Olcak Bakalım Hayırlısı olsun :)Başarılı oldugum Maçların Sslerini Alıyorum Big Grin
(10-02-2011 12:19 AM)darkestforce35 Yazılan: [ -> ]olsun yinede bi skor. tebrikler Smile

Teşekkürler Smile
Bana göre standart skorlar ama yine de tebrik ederim seni en azından emeğinle oynuyorsun.
aynen .bu oyunda skordan ve lwl dan önemli şeyler var. insan olmak gibi mesela
(10-02-2011 12:21 AM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Bana göre standart skorlar ama yine de tebrik ederim seni en azından emeğinle oynuyorsun.

Teşekkürler Sizin kadar olamasakda işde yapmaya çalışıyoruz bişiler Big Grin Smile
Tebrik ediyorum dostum Wink
(10-02-2011 12:24 AM)darkestforce35 Yazılan: [ -> ]aynen .bu oyunda skordan ve lwl dan önemli şeyler var. insan olmak gibi mesela

Kesinlikle Şunu anlamıyorum ben Diger online oyunlarda bot koxp hack vb. seylerle oynuyolar tamamda bu oyunda yapması gereken sadece savaşmak kullananları anlamıyorum cidden
İlk defa böyle skorlar gördüm teşekkür ederim.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler