Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: L'italiano ( l asciatemi cantare ) Toto Cotugno
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Muhteşem bi yapıt Smile
şarkı güzel gibi. dediklerini anlayabilsek daha da güzel olucak aslında Big Grin
Sözlerini paylaşmak isterdim.. Ama, biraz milliyetçi bir şarkı =D
belli oluyo az bucuk sözlerden Big Grin
Big Grin İtalyanca okuyunca böyle bi' gaza gelip paylaştım Big Grin
Serie a müziği aha Big Grin
(10-01-2011 11:43 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Big Grin İtalyanca okuyunca böyle bi' gaza gelip paylaştım Big Grin

İtalyan edebiyatı okumak aklına nereden geldi, çok merak ettim Big Grin
Ankara Üniversitesi İtalyan Dili'nin öğretim elemanı olarak kadrolu 1 prof'u var. Yani önümüzdeki 5-6 yıl içinde mutlaka eleman alması gerekecek. Onun dışında akademisyenlik düşündüğüm için ve sevdiğim bir dil olduğu için Wink
(10-02-2011 12:21 AM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Ankara Üniversitesi İtalyan Dili'nin öğretim elemanı olarak kadrolu 1 prof'u var. Yani önümüzdeki 5-6 yıl içinde mutlaka eleman alması gerekecek. Onun dışında akademisyenlik düşündüğüm için ve sevdiğim bir dil olduğu için Wink

artık seni Prof. Dr. Can Taş olarak görürüz Big Grin
(10-02-2011 12:21 AM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Ankara Üniversitesi İtalyan Dili'nin öğretim elemanı olarak kadrolu 1 prof'u var. Yani önümüzdeki 5-6 yıl içinde mutlaka eleman alması gerekecek. Onun dışında akademisyenlik düşündüğüm için ve sevdiğim bir dil olduğu için Wink

kopla can bunlar ne guzelde atıyorsun öyleBig Grin italyanca ne okudun cok merak ettımBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler