Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: [DUYURU]- Slapnippy
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Poseidon vardı oda oldu galiba Big Grin
Poseidon'da oldu Wink
Hayırlı olsun CANım benim
Teşekkürler Erşen'im Big Grin
yardımsever arkadaşım benim. swh.
(10-01-2011 11:37 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]candan baska kım oldu göremedım gözumden kacmıs demekkı

Starlite-Slapnippy-Poseidon.

atarespect'e ulaşamadık kendisi deneme mod. bile olduğundan habersizdi maalesef o yüzden düşürüldü.
(10-01-2011 11:48 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(10-01-2011 11:37 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]candan baska kım oldu göremedım gözumden kacmıs demekkı

atarespect'e ulaşamadık kendisi deneme mod. bile olduğundan habersizdi maalesef o yüzden düşürüldü.

sagol metin bilgi için hayırlı olsun atarespecte gelirsek istiyordu ama okul yuzunden nete gıremıyor
(10-01-2011 11:49 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]
(10-01-2011 11:48 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]

sagol metin bilgi için hayırlı olsun atarespecte gelirsek istiyordu ama okul yuzunden nete gıremıyor

Aynı bu dediğini Hasan'a da söylemiştim ulaşamazsak düşürülür demişti öyle de oldu maalesef Ss.gif
Hayırlı olsun
ooo konu uçmuş neyse Ticketda ihtiyacim oldugu zaman ilk sana basvurmam ama genede sağol
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler