Poseidon vardı oda oldu galiba

Hayırlı olsun CANım benim
yardımsever arkadaşım benim. swh.
(10-01-2011 11:37 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]candan baska kım oldu göremedım gözumden kacmıs demekkı
Starlite-Slapnippy-Poseidon.
atarespect'e ulaşamadık kendisi deneme mod. bile olduğundan habersizdi maalesef o yüzden düşürüldü.
(10-01-2011 11:48 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ] (10-01-2011 11:37 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]candan baska kım oldu göremedım gözumden kacmıs demekkı
atarespect'e ulaşamadık kendisi deneme mod. bile olduğundan habersizdi maalesef o yüzden düşürüldü.
sagol metin bilgi için hayırlı olsun atarespecte gelirsek istiyordu ama okul yuzunden nete gıremıyor
(10-01-2011 11:49 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ] (10-01-2011 11:48 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ] (10-01-2011 11:37 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]candan baska kım oldu göremedım gözumden kacmıs demekkı
sagol metin bilgi için hayırlı olsun atarespecte gelirsek istiyordu ama okul yuzunden nete gıremıyor
Aynı bu dediğini Hasan'a da söylemiştim ulaşamazsak düşürülür demişti öyle de oldu maalesef

ooo konu uçmuş neyse Ticketda ihtiyacim oldugu zaman ilk sana basvurmam ama genede sağol