Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayar ağzına kadar dolu :/
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(10-01-2011 09:20 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]D diskine taşırsan bilgisayara format atsanda silinmez, onu düşünerek taşı victory.gif

Benim bilgisayarımda yerel disk D yok C-F-E var aralarında en büyük kapasitesi olan E diski 117 GB E diski D diski yerine geçermi ?
Ne yaptın hocam sen Big Grin D ye at bazı gereksiz şeyleri. Yanlış falan kuruyorsundur. Boşalt c' yi c' y bu kadar yorarsan bilgisayarının performansı da düşer.
Yarın yapıyım o zaman. Şuan 38 derece ateşim var yatıyorum, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Can Doğan sana bile Big Grin
Big Grin benim önerim özel ARTİST
Format attır attıracağın adama deki diyelim 500 gb hafıza var 250 - 250 eşitle de ben öyle yaptırtmıştım..
Bi kahkaha patlattım olum sağ taraf boş Big Grin
Kolayi var eas... bir program var ismini unuttum bula bilirsen onu yukle D fazlaligi C ye aktar millet kendi derdinden senin konuna cevap verememis..
Bula massan pm den bana ulas bulmaya calisiriz..
(10-01-2011 09:20 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]D diskine taşırsan bilgisayara format atsanda silinmez, onu düşünerek taşı victory.gif

Yoo neden silinmesin?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler