Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FIFA 12 "Yeni Beceriler"
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Forumda göremediğim için paylaşayım dedim..
Normalde FIFA 2-3 kere oynamışımdır. PES'in üzerine tanımam derdim taki bu videoyu izlemeden önce Big Grin

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.
Fifa 12 ile Pes 12 indirdim oynadım.Yaklaşık 4 senedir , pes oynayan birisiyim ama kim ne derse desin bu sene fifa çok güzel oyun çıkardı.
(10-01-2011 04:14 PM)Apocalipsis Yazılan: [ -> ]Fifa 12 ile Pes 12 indirdim oynadım.Yaklaşık 4 senedir , pes oynayan birisiyim ama kim ne derse desin bu sene fifa çok güzel oyun çıkardı.

aynen
Bunların hepsini kim ezberliycek?

PES en kolayı ayarlıyodun 3-5 hareketi ctrl+q,w,e, gibi harflere basıp harika şeyler yapıyorsun...
Hem bu playstation için,pc için acaba nasıl yapılcak bide o var...
Eskiden shifte basıyodun oluyordu şimdi oda yok...
Aga iyi oyun yapmışlar geçen yıla göre falan baya iyi grafikleride iyi
(10-01-2011 04:34 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Bunların hepsini kim ezberliycek?

PES en kolayı ayarlıyodun 3-5 hareketi ctrl+q,w,e, gibi harflere basıp harika şeyler yapıyorsun...
Hem bu playstation için,pc için acaba nasıl yapılcak bide o var...
Eskiden shifte basıyodun oluyordu şimdi oda yok...

Kafam rahat panpa basarım l2'ye oynatırım sol joystick'i al sana hareket KEŞŞŞŞ
Futboldan anlamam ama beğendim ha! Big Grin
(10-01-2011 06:28 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Futboldan anlamam ama beğendim ha! Big Grin

Sana Sabriyi göstersek onuda beğencen Big Grin
güzel oyun yapmışlar. bende pes oynardım hep. fakat 2011 de biraz soğuttular. istediğin gbi oynayamıyosun yani. bakalım bu sene fifaya sarıcaz sanırım Big Grin
Referans Adresler