10-01-2011, 03:57 PM
Sayfalar: 1 2
10-01-2011, 05:06 PM
Oyun güzelde Beta oldugu İçin optimizasyon sorunu var.. Oyun güzell.Silahlar Berbar sekior.ama yinedeBF3
10-01-2011, 05:11 PM
Beta' süresince inşallah ortaya çıkan sorunlar çözülür. Yoksa böyle oynamaktansa bf2 oynarım daha iyi 

10-01-2011, 05:31 PM
[quote='Slapnippy' pid='278942' dateline='1317472642']
Açıkçası, beklediğim gibi değil. Hatta beğenmedim de denilebilir.Bf3'ün haritası çok büyük. Eğilme tamam ama yere yatma olması demek oyunu tam bir noob oyununa döndürmüş. Grafikler güzel falan ama oyun bug dolu bu 2. kötü tarafı. Silahlar güzel ama tepme feci durumda. Açıkçası beklediğim bir deneyim yaşatmadı bana. O yüzden şu an ben kişisel olarak mw3 ' e odaklanmış durumdayım. Ayrıca origin olayı siteden girme falan da hiç hoş olmamış. Bence şu anda activision bu olaylara gülerek bakıyordur.
[/quo
Adı üstünde beta.Bug olması doğal.Ancak dediklerine tamamen katılıyorum.Badcompany2 şuan daha çekici durumda.Metro haritasının içini
henüz çözebilmiş değilim.Bir harita bu kadar kötü tasarlanabilir.Caspian Border'a ise girme şansını yakalayamadım.Çünkü tüm serverlar 7/24 dolu.Şifre olayınıda çözdüler bu harita için.
Açıkçası, beklediğim gibi değil. Hatta beğenmedim de denilebilir.Bf3'ün haritası çok büyük. Eğilme tamam ama yere yatma olması demek oyunu tam bir noob oyununa döndürmüş. Grafikler güzel falan ama oyun bug dolu bu 2. kötü tarafı. Silahlar güzel ama tepme feci durumda. Açıkçası beklediğim bir deneyim yaşatmadı bana. O yüzden şu an ben kişisel olarak mw3 ' e odaklanmış durumdayım. Ayrıca origin olayı siteden girme falan da hiç hoş olmamış. Bence şu anda activision bu olaylara gülerek bakıyordur.
[/quo
Adı üstünde beta.Bug olması doğal.Ancak dediklerine tamamen katılıyorum.Badcompany2 şuan daha çekici durumda.Metro haritasının içini
henüz çözebilmiş değilim.Bir harita bu kadar kötü tasarlanabilir.Caspian Border'a ise girme şansını yakalayamadım.Çünkü tüm serverlar 7/24 dolu.Şifre olayınıda çözdüler bu harita için.
10-01-2011, 06:30 PM
10-01-2011, 06:37 PM
Adı üstünde beta diyorsun tamam haklısın. Ama sonuçta büyük bir firma , abuk sabuk bir oyun firması olsa anlarım beta'sındaki hataları. Ne videolar çıktı açıklamalar falan. Allah aşkına o kadar bug dolu olur mu. Ölüyorsun kamera yerin altına falan giriyor , haritanın altı görünüyor. yere yatıyor yerin altına falan giriyor. Komiğime gitti. Bi kere yani yere yatma olayı ile anladım o kadar büyük haritada yere yatılması =D Warrock'da görünüyor en azından adam belli oluyor. Burada yat pus bekle sonsuza kadar =D
10-01-2011, 07:02 PM
Oyun güzel, ilk başta alışırken biraz sıktı ama alıştıktan sonra güzel geliyor. Bug olayı çok kötü adamlar yerin altına giriyor falan. Aynı şekil yere yatma olayı da kötü ama keskin nişancıların dürbünü parlıyor, normal silah kullananların da ekliyse lazeri belli oluyor ama yere yatma olmasa daha iyi olurdu. Siteden girme olayı bence güzel oldu, bu siteden oyuna giriş yapabildiğin gibi hangi arkadaşının hangi serverda olduğunu çok rahat bir şekilde görüp istersen girebiliyor, arkadaşlarının en son aldığı ödüllerin yanı sıra istatistiklerini de görmek için tek bir platform gayet kullanışlı. Ayrıca chat menüsü var ve buna ek olarak toplu görüşme özelliği var ve sanırım bu toplu görüşmede sesli iletişim oluyor bunu denemedim daha. Silahlar bence gayet güzel hele silahın tekli mi çoklu mu atıcağını ayarlamak güzel olmuş. Başlangıçta verdiği silahlar biraz sekse de nişan alındığında hele de dürbününüz varsa gayette etkili oluyorlar. Ve en önemlisi benim tahminim bu oyun korsanın önüne tamamen geçebilcek özelliklere sahip. Çünkü oyunu oynamak için Origin gerekli, Origin'e giriş için üyelik gerekli. Üyelik olsa bile BF3 kayıtlı olmayacağından oyuna girişte engellenmiş olacaktır. Umarım bu tahminim doğru çıkar 

10-04-2011, 09:00 PM
Battlefield 3 Süper ...Bu Arada Beyler + Olarak .. Silah Kaybolbasi Sadece TAM EKRAN da oluyor.. Onu Engellemek içinide Ekran çözünürlüğünü 1280*1024 düşürün. MEDİUM HİGH yapın
..CS oynar gibi Oynayin 
..CS oynar gibi Oynayin 
Sayfalar: 1 2