Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ne Biçim İnsanlar Var
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Az önce başıma gelen bir olayı anlatıcam.

Biraz önce bir odada velfruf da oynuyorum oyun bitti scorum 5-0 dı oyun biter bitmez odadan atıldım içime oturdu neden attığını sorucaktım odaya girer girmez adam küfür etmeye başladı ana bacı küfrediyor diyorum kardeşim niye küfrediyorsun işte ben hackmişim falan dedim gel tw vericem cevapta vermiyor durmadan odadan atıyor en sonunda çıktım daha girmedim yani artık hack açana zaten hack diyorlarda iyi oynayanada hack diyorlar ve üstüne kalmıyor küfür ediyor.

Adamın Lvl'i 55 Oyundaki Nick'i kskliosi

Elimde Ss'leri var forumda küfürlü ss yasak olduğu için paylaşmıycam.Özelden isteyen olursa verebilirim
karşıyakalı. ne beklenebilirki.
Bendede oldu bugün bir olay arkadaşımın charında idim aperative45 ti herhalde adı sövmeye başladı bana ya küçük bir bebek gibi ağladı bende kahkalar attım Big Grin Velet onlar Wink Hack dedi bana küfürler etti sonra çekip gitti tw istedi vermedim ts gel konuşalım alırsın o zaman tw'ni dedim yine küfür etti çocukcağız ! Smile
Bu forumdan bile 3 kere psgyle vurdum direk vip hack felan demeye başladı nick vermiyorum. Oyunda bi adamı 2-3 kere vurmak yasak artık. Birde tv ver diyorlar yeni moda tv vermiyorum guvenmıyorum kimseye diyince aha hack tv vermekten korkuyor diyorlar Big Grin
Benım 48 banlanınca yeni açtım şimdi silver cektım 15 level team kill yapıyorum ne cabuk geliyorsun diyorlar hacksın speed ve sayre diyorum rush atıyorum rush ney diyor? Big Grin
kimseyi takma oyununa bak hacı =D herkese hack dıyorlar hackler bile wuramadıgında hack diyor bebeklere aldırma sen keyfine bak =)
Hep başımıza geliyor nabıcaksın Smile
xlordlar var. Big Grin Adamları Psg ile vuruyorum "sekmeme var" diyorlar. Sonrasın da küfür ettiler. Big Grin

Özellikle Alberon'da çok var bu tiplerden.
Oyunun suyu cıktı aynı sey banada oluyo
Referans Adresler