Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Videolar Bölümü Düzenlemesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Forumda Konu dışı kısmında bulunan Videolar bölümünde ufak bir düzenleme yapılmıştır .

Videolar Müzik Videoları , Komik , İlginç Videolar ve Diğer Videolar olmak üzere düzenlenmiştir ;

http://forum.warrocktr.com/Forum-Video-P...%B1m%C4%B1

Warrock Videoları içinse Genel sekmenin altına yeni forum açılmıştır ;

http://forum.warrocktr.com/Forum-Warrock-Videolar%C4%B1

Düzenleme hakkındaki olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi konu altından belirtiniz .

İyi forumlar Smile
Güzel calısma
Cümle sonunda boşluk bırakmadan nokta koysan olucak be Hasan :F
Böyle daha iyi olmuş daha düzenli.Birde şu facebook videoları için [fb] kodunu ayarlayalım bir ara olmuyor.
Biraz daha düzenli bir hal almış denebilir. Hadi bölüm modları kolları sıvayıp, konuları taşıma vakti
Infinity Dostum dikket et dunki gibi forumu karistirma Smile)
(09-30-2011 10:32 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Cümle sonunda boşluk bırakmadan nokta koysan olucak be Hasan :F

Aynen gıcık oluyorum o olaya .
(09-30-2011 10:32 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Cümle sonunda boşluk bırakmadan nokta koysan olucak be Hasan :F

Alışkanlık .

(09-30-2011 10:34 PM)Yalan Dunya Yazılan: [ -> ]Infinity Dostum dikket et dunki gibi forumu karistirma Smile)

O olay nasıl oldu anlamadım , Eski WTR yi özlemişim fena mı oldu Big Grin

#Konuyu saptırmayın :|
(09-30-2011 10:38 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]

Alışkanlık .

(09-30-2011 10:34 PM)Yalan Dunya Yazılan: [ -> ]Infinity Dostum dikket et dunki gibi forumu karistirma Smile)

Ciddiyete bak Allahım ya Big Grin oğlum kendini mecliste falan mı hissediyon Big Grin
(09-30-2011 10:38 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]

Alışkanlık .

Dostum yanlis yapa yapa ogreneceksin burda konuyu saptirma gibi bir kaydem yok istedigin herseyi yap cok'ta ti ti ti .. Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler