Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gold Premium'dan Kazandıgım Kodlar Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bundan 6 gün önce gold premium aldım mp5k red'im gelmemısti ticket üzerine hesabıma eklediler ve bana promo kod seçmemı istediler kazanmısım bende xm8 60day ıstedım bugun gelen ticketime cevap şudur:Selamlar ******! War Rock Müşteri Destek başvurduğunuz için teşekkür ederiz. Biz bizimle irtibata geçmek için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Şimdi 60 gün boyunca hesabınıza XM8 silah ekledik. Biz içtenlikle Bu durumun neden olabileceği herhangi bir rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Daha fazla yardıma ihtiyaç duyarsanız, başka bir bilet göndermek için çekinmeyin lütfen biz size yardımcı olmaktan mutlu olacaktır. Bizimle bağlantı kurduğunuz için tekrar teşekkür ederim. War Rock deneyiminin keyfine devam umut! Saygılarımızla,

Diyor Fakat Kod bölümüne baktım yok silah cephanelige baktım ordada yok nerde bunlar Big Grin bilgisi olan varmı.
O pek nadir geliyor banada gelmemişti
Kod falan vermiyorlar, direk hesabına ekliyorlar eklenmediyse de eklenecektir biraz bekle
Tamam Yarına kadar eklenmezse ticket atıyımmı tekrar Big Grin
(09-30-2011 09:17 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Kod falan vermiyorlar, direk hesabına ekliyorlar eklenmediyse de eklenecektir biraz bekle

Kilit olması gerekmiyormu ?
(09-30-2011 11:24 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(09-30-2011 09:17 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Kod falan vermiyorlar, direk hesabına ekliyorlar eklenmediyse de eklenecektir biraz bekle

Kilit olması gerekmiyormu ?

Ortada Uzun zamandır çözüm aradıgım bı konu hakkında bilgi alıyorum kilit olması için sence bi sebeb varmı sonucda bi problem bu.Bu arada Hala hesabıma eklenmemiş Tongue
Referans Adresler