Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Antalyada Canlı Bomba Patladı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Antalya Kemer ilçesi Göynük Beldesi'ndeki jandarma Komutanlığı önünde bir kişinin üzerindeki bomba patladı.Canlı bomba olduğu öne sürülen kişinin öldüğü bildirildi.AngryAngry
http://gundem.milliyet.com.tr/antalya-da...efault.htm
Allah cezalarını versin bunların Angry
Vay kalleşler AngryAngryAngryAngryAngryAngry
Yeter artık!Bu Baştaki komutanlar,Bakanlar,bir şey yapmıycaksa artık...Yeter yahu bu kaçıncı haber lan yeter be gözüm yaşarıyor resmen ya...
(09-30-2011 05:13 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Yeter artık!Bu Baştaki komutanlar,Bakanlar,bir şey yapmıycaksa artık...Yeter yahu bu kaçıncı haber lan yeter be gözüm yaşarıyor resmen ya...

Komutanlarla ne ilgisi var konunun?
Yine mi ya Angry
(09-30-2011 05:15 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]
(09-30-2011 05:13 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Yeter artık!Bu Baştaki komutanlar,Bakanlar,bir şey yapmıycaksa artık...Yeter yahu bu kaçıncı haber lan yeter be gözüm yaşarıyor resmen ya...

Ben komutan derken en üst mevkidekilerden bahsediyorum,iyi ve güçlü bir operasyon için hala ne bekliyorlar diyorum...
(09-30-2011 05:15 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]

Senin benimlemi ilgisi var ? Tabiiki askeri makamlarla yetkililerle ilgili komutanlarlada dogrudan ilgili
Bu ne ya bir şey yapılsın saldırın havadan heliyle vurun hepsi gebersin ya
Referans Adresler