Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Need For Speed World
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bu oyunu pek anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum ama özetliyerek bir açıklama yapmak istiyorum WarRockTR ailesine arkadaşlar need for speed'i biliyorsunuzdur az çok kendinizce özellikle Underground , Most Wanted Ve Carbon'dan özellikle bu need for speed'de tek amacınız para [Cash] biriktirim porshe , mazda , mercedes , bmw ve daha iyi firmaların yaptığı arabaları almak ve rakiplerinize meydan okumaktır ! Online oyun bu arkadaşlar ve çok zevklidir sadece tek bir sorun var arkadaşlar oyunun TÜRKİYE serveri yoktur avrupa , amerika diye biliyorum sadece Smile

NEED FOR SPEED WORLD'U ORJİNAL SİTESİNDEN İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..
Evet benim clan arkadaşlarımda Warrocktan çok bu oyuna takılıyorlar ne iş anlamadım bende indireyim bari Smile

Uzak ad çözülemedi diye bir hata alıyorum
[Resim: 647.png]
(09-30-2011 12:33 AM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]Evet benim clan arkadaşlarımda Warrocktan çok bu oyuna takılıyorlar ne iş anlamadım bende indireyim bari Smile

Uzak ad çözülemedi diye bir hata alıyorum
[Resim: 647.png]

O sorun bendede oluyor ara sıra eğer patch atmaması için bişey yaptıysan onu düzelt derim. Wink
neden olduğunu buldum şifre yanlışlığı sağol yinede Wink
oyun mükemmel ama su patch sorunu yüzünden sildim oyunu her girdigimde 30 dakika onu beklemem lazımdı & dodge viper falan vardı ya gitti hepsiSad
/join 13 yapın çoğu Türk orda takılıyor Smile
Konu sabit beyfendi
Referans Adresler