Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forum İçin Öneri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(09-29-2011 10:39 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(09-29-2011 10:36 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Metin bilirmisin geçen gün format atana kadar o mavi imleçi kullanıyordum senin konundan sonra =)

Ama nedense hiç unutmam alttaki sohbetten söylemiştim sanırım nasıl güzel olur mu diye ? bi sen karşı çıkmıştın bu fikre dumur oldum o an Big Grin

allahalla hiç hatırlamıyorum ama sanmıyorum direk denemiştim =D
kullanmaya basladım bileSmile
evet evet denedim güzelmiş
(09-29-2011 10:41 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(09-29-2011 10:36 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Metin bilirmisin geçen gün format atana kadar o mavi imleçi kullanıyordum senin konundan sonra =)

Ama nedense hiç unutmam alttaki sohbetten söylemiştim sanırım nasıl güzel olur mu diye ? bi sen karşı çıkmıştın bu fikre dumur oldum o an Big Grin

Eğer senden o zaman olumlu cevap çıksaydı forumda şu an o imleci kullanıyor olurduk ? Big Grin
Oyum:Evet! Gayet çok hoş bi işaret bilgisayarıma uyguladım forumdada yeterince ilgi çekicegini düşünüyorum. Teşekkürler Smile
Güzel olur .
Valla güzelmiş eyv.
(09-29-2011 10:47 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(09-29-2011 10:41 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]

Eğer senden o zaman olumlu cevap çıksaydı forumda şu an o imleci kullanıyor olurduk ? Big Grin

nasıl yapıldığı ile ilgili bilgim yok
ben yapamadım nasıl yapacağım
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler