Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Battlefield 3 Beta Hakkında Soru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sevgili arkadaşlar benim battlefield 3 beta hakkında bir iki sorum olacak bilgi sahibi arkadaşların değerli yardımlarını bekliyorum;
1. Benim internetim kotalı battlefield 3 betayı başka bir pc ye indirsem oradan tüm dosyaları alsam kendi pc'me kopyalasam oyun çalışır mı ?
2. Beta sürümünde origin'den ID oluşturdum fakat tam istediğim nicki alamadım, tam sürüm oyun çıkınca burada alınan nickler falan orada da aynen kalacak mı yoksa BC2 de olduğu gibi istediğimiz nicki kendimiz yazabilecekmiyiz ?
Cevap
1) Başka bir pcden indirip kurmadan setup'unu alıp bilgisayarında kurarsan problem olmayacaktır.
2) Nick konusunda bilgim yok eğer henüz fazla yol katetmediysen yeni hesap alıp istediğin nicki almalısın.
Teşekkürler!
1. sorun bildiğim kadarıyla tabikide çalışır ama 2. soru hakkında bir bilgim yok malesef Sad
İstediğin nick
2 ci soruna ben yanit veriyim...

Battlefield 2 oynadiysan ordaki nick ile Origin ne dire giris yapa bilirsin egerki Battlefield 2 yok oynamadinsa malesef bu oyunuda oynuya massin..
Setup'ı nasıl alacağız ki ? oyunu originden girip download dediğimizde tüm dosyaları indirmeye başlıyor sanırım tek bir setup altında toplamıyor. tek bir setup indirse o zaman kolay.
(09-29-2011 08:43 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]İstediğin nick

xackobox

her oyunda kullandığım nick .>
(09-29-2011 08:34 PM)aressx Yazılan: [ -> ]1. Benim internetim kotalı battlefield 3 betayı başka bir pc ye indirsem oradan tüm dosyaları alsam kendi pc'me kopyalasam oyun çalışır mı ?

Nereye indirdiğini bulursan sorun yok, şahsen ben bilmiyorum.

(09-29-2011 08:34 PM)aressx Yazılan: [ -> ]2. Beta sürümünde origin'den ID oluşturdum fakat tam istediğim nicki alamadım, tam sürüm oyun çıkınca burada alınan nickler falan orada da aynen kalacak mı yoksa BC2 de olduğu gibi istediğimiz nicki kendimiz yazabilecekmiyiz ?

Oyunun ana menüsü battlelog ve orada da değiştirmeye yer yok.
(09-29-2011 08:38 PM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]Cevap
1) Başka bir pcden indirip kurmadan setup'unu alıp bilgisayarında kurarsan problem olmayacaktır.
2) Nick konusunda bilgim yok eğer henüz fazla yol katetmediysen yeni hesap alıp istediğin nicki almalısın.
Teşekkürler!

Oyunu indiriyorsun ama kurmuyorsun origin üzerinden oynanıyor ( origin game adlı dosyanın içine kendisi açıyor ) oyun yani anlıyacağınız şekilde söyleyeyim internet sayfası üzerinden açılıyor setup falan yok doğru bilgi verin oyun hakkında bilginiz yoksa boş boş yazmayın...
Oyun baya bi iyi yalnız. 2 level oldum hemen Big Grin
Referans Adresler