Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Aylık olarak gelmesi gereken Dinar'lar için.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar;

Bu ticket, aylık olarak gelmesi gereken Dinar'larından mağdur olanlara yardımcı olabilmek adına hazırlamış olduğum bir örnektir. Metin içinde belirtilen yerleri kendinize göre doldurmayı unutmayın. victory.gif İyi oyunlar!

''Greetings War Rock Team;

I bought ****(çeşit)premium for ***** (kaç günlük aldıysanız) days. As you know, if someone purchases for Bulk Premiums, their Dinars are added onto their accounts as monthly installements. But, I haven't yet got my Dinars into my account, which is for the*******(buraya kaçıncı ayın Dinar'ı ise, o ayı ''second, third'' olarak belirtiniz) month and which has to be as ***** (gelmesi gereken dinar ne kadarsa) Dinars. There must be some kinds of problems. And, owing to the statements that I've already mentioned; not only do I want you to get the problem fixed as soon as possible, but I also want you to give me the Dinars which should have been added onto my account.

Once for all, to demonstrate that I'm the main owner of this account; here is the payment method which I used for purchasing to get ........(premium çeşiti) premium for ........(premium süresi kaç günse) days.

ESN Code:
ESN Passcode:

Thanks a lot for your all detailed answers and help,

Best Regards.''
teşekür ederim bu paylaşımlar insanların işine yaracak ve dua alacaksınTongue
Çoğu kişinin işine yarıyacaktır Smile
aynen ben valla sırf bu yüzden zarara girdiğimi bile bile hep 30 luk alırım Smile
sağol ama ben hep 30 günlük alıyorum bana üstüne bile geliyor yani 30 günlük 2 kod aldığım zaman 110k dinar geliyor Smile
WarrockTR Ticket Servisi + Tolga = sınırsız yardım Smile
(02-18-2010 06:44 PM)vidanjor Yazılan: [ -> ]WarrockTR Ticket Servisi + Tolga = sınırsız yardım Smile

Big GrinBig Grin Teşekkür ederim Oğuz. Üyelerimizin ihtiyacı doğrultusunda yapılması gerekli olan herşeyi; elimden gelen en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Smile
ee bizmki k2 tarafından verildi Esn codu fılan yok NASIl halledecegız?
(02-18-2010 07:21 PM)okan1903 Yazılan: [ -> ]ee bizmki k2 tarafından verildi Esn codu fılan yok NASIl halledecegız?

İlk ayın ki yüklendikten sonra, ikinci ay, yani 30 günlük bir süreç geçtikten sonra yükleniyor Dinar.Eğer 2.ay olupta dinar'ınız gelmedi ise bu ticket'dan faydalanabilirsiniz. victory.gif
Teşekkürler... Ellerinize sağlık.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler