Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: [17.02.2010] Haftalık Sunucu Bakımı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Tüm War Rock server'ları hazır ve çalışıyor !
Patch Notları;
*'Top Gun Camo' ve Medic Box ile M4 super 90 shotgun ödül olarak tekrar yerini aldı.
*Çeşitli diğer düzenlemeler ve onarımlar.

Not; Eğer cephanliğiniz doluysa,event tamamlama için herhangi bir şans(kredi)ınız olmayacak.İlk oyununuzu oynuyor olsanız bile ve 20 oyun tamamlamadan cephanelikte bir yer yapabileceğiniz düşünüyorsanız,yine kredi(şans)iniz olmayacak.Bu yüzden,cephanliğinizde yeterince yer olduğunu emin olun. ( Siege War Eventin'deki 20 görev )

ÖNEMLİ:Anti-virüs programınızı War Rock oynarken ve güncelleştiriken devre dışı bırakmayı unutmayın ve oynamayı bitirince tekrardan etkinleştirin.

Not : Çevirisinden dolayı neglector 'a teşekkürler.
M4 super 90 shotgun sonunda beBig Grin WArrock haber kısmında engineer ın elinde var bu.Ne zaman gelir diye bekliyodumSmile
teşekkürler bilgilendirme için.

SametKARA

Oyun Şuan İyi Aslında Gerçi Bende Kulaklık Yok Ama İyi Gözüküyor Smile
Alıntı:'Top Gun Camo' ve Medic Box ile M4 super 90 shotgun ödül olarak tekrar yerini aldı

yani yine mi bu esya kazanma sansimiz var??
M4 super 90' alacam Big Grin
dün 3 gibi gece yarısı girdim cadoro oynayalım dedik 2 tane hacker geldi bazoka yağdırdılar

nası bakım bu anlamadım
Abi o değilde, ben mariene girdim, süpermaster oda üstelik 8v8 ve 3-4 tane hacker vardı.
Hackerlar hacklerin çalışıp çalışmadığını kontrol ettiler sanırım. Smile
Hackleri engellemiyo ki yeni patchler hemen update ediyolar hacklerini.K2nin olaya el atması lazım 3-5 mblık patchlerle olucak iş değil.
bilgilendirme için saol
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler