09-29-2011, 02:35 PM
Merhaba arkadaşlar, ben 2008 in mayısında banlanmıştım. ancak baktım ki açılmış hesabım ticket falan attım e-posta adresimi bildirmiyorlar çünkü doğum tarihime ne yazdığımı bilmiyorum (o zamanlar sallamıştım çünkü) gerekli gizli soruları falan yazıyorum hesabın idsini oyun içi nickini falan. Ancak gel gör ki doğum tarihinde kalıyoruz
ya 2-3 ay oldu hesap açılalı denemediğim e posta olsun şifre olsun yok olmuyor. Ticket atmaktan ve aldığım aynı cevapları okumaktan bıktım. Hızır'a da 1-2 ay önce ulaştım ancak doğum tarihi olmadan olmaz dedi. Ben sadece e-posta adresimi öğrenmek istiyorum başka birşey istemiyorum bıktım artık hesabım orda duruyor ben giremiyorum (banlı olsa içim yanmayacak !) oyun içi nick y3llow0lf warrock.net zamanında açtığım için nick değiştirdim. warrock.net zamanında kazim68 ve şifremi yazıp giriyordum.
Yardımı olan olmayan herkese teşekkür ederim
ya 2-3 ay oldu hesap açılalı denemediğim e posta olsun şifre olsun yok olmuyor. Ticket atmaktan ve aldığım aynı cevapları okumaktan bıktım. Hızır'a da 1-2 ay önce ulaştım ancak doğum tarihi olmadan olmaz dedi. Ben sadece e-posta adresimi öğrenmek istiyorum başka birşey istemiyorum bıktım artık hesabım orda duruyor ben giremiyorum (banlı olsa içim yanmayacak !) oyun içi nick y3llow0lf warrock.net zamanında açtığım için nick değiştirdim. warrock.net zamanında kazim68 ve şifremi yazıp giriyordum.Yardımı olan olmayan herkese teşekkür ederim