Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: E-Posta'mı Nasıl Öğrenebilirim ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar, ben 2008 in mayısında banlanmıştım. ancak baktım ki açılmış hesabım ticket falan attım e-posta adresimi bildirmiyorlar çünkü doğum tarihime ne yazdığımı bilmiyorum (o zamanlar sallamıştım çünkü) gerekli gizli soruları falan yazıyorum hesabın idsini oyun içi nickini falan. Ancak gel gör ki doğum tarihinde kalıyoruz Smile ya 2-3 ay oldu hesap açılalı denemediğim e posta olsun şifre olsun yok olmuyor. Ticket atmaktan ve aldığım aynı cevapları okumaktan bıktım. Hızır'a da 1-2 ay önce ulaştım ancak doğum tarihi olmadan olmaz dedi. Ben sadece e-posta adresimi öğrenmek istiyorum başka birşey istemiyorum bıktım artık hesabım orda duruyor ben giremiyorum (banlı olsa içim yanmayacak !) oyun içi nick y3llow0lf warrock.net zamanında açtığım için nick değiştirdim. warrock.net zamanında kazim68 ve şifremi yazıp giriyordum.

Yardımı olan olmayan herkese teşekkür ederim Smile
bende charıma öyle yapmıştım ama aynı şekil bildirilmedi banada artık bıraktım yeni charımı da char satıldı.
Lvlı falan yüksek degil , emailini öyle kolay kolay bulamassın bence yeni hesap ac gold pre ve bütün expleri alıp kas , 1,5 ay icinde o lvlı alırsın yine
(09-29-2011 03:12 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Lvlı falan yüksek degil , emailini öyle kolay kolay bulamassın bence yeni hesap ac gold pre ve bütün expleri alıp kas , 1,5 ay icinde o lvlı alırsın yine

bencede uğrama boşuna çok uğraştırırlar seni ticket la falan.
Bencede yeni çar aç,kas.Tabi oynamak istiyorsan...
Sana önereceğim tek şey Gold Premıum alman ammo m14 flash medic box ve bütün exp up'lar ile yeni char ile kasman..
Zaten şuanda öyle yapıyorum ancak lvli pek yüksek değil demişsiniz o banlandığım zamanda güneşli logoda 1-2 kişi vardı o da tek güneş Smile gece mi gündüzüme katıp oynuyordum 120 günlük famas l85a1 mp7a1 falan almıştım banlanmadan 1-2 hafta önce yani cidden değer veriyordum Big Grin
Referans Adresler